Μια ζωγράφος που δημιουργεί με κραγιόν

Όταν η έμπνευση δεν γνωρίζει όρια

Η Ιωάννα Μαργέλη εμπνέεται από το νεσεσέρ της αλλά και όσα της κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αποτυπώνει σε χαρτί τους πιο όμορφους και δημιουργικούς πίνακες!

Η Ιωάννα αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός ενώ το καλλιτεχνικό της background πηγάζει από την μαμά της και τον παππού της. Η ίδια λατρεύει να ζωγραφίζει και όπως θα δεις και στο Instagram η signature τεχνική της αποτελείται αποκλειστικά από καλλυντικά. Αγαπημένα brands όπως Chanel, DIOR, La Prairie αλλά και πολλά ακόμα γίνονται οι πιστοί της σύμμαχοι για να δημιουργήσει εικόνες που αντανακλούν την ευαισθησία της και τα βαθύτερα συναισθήματά μας.

Αφήνοντας τη φαντασία της ελεύθερη, αποτυπώνει τις σκέψεις της και τις εικόνες που την εμπνέουν στο χαρτί χρησιμοποιώντας όμως κραγιόν, σκιές και eyeliner. Έτσι πειραματίζεται με τα χρώματα και τις υφές, γεννώντας μοναδικά έργα που κεντρίζουν την προσοχή μας ενώ κοσμούν τα μεγαλύτερα γραφεία του κόσμου.

Η ζωγράφος είναι η απόδειξη πως η δημιουργία και η φαντασία δεν έχουν όρια και τα καλλυντικά τελικά δεν έχουν μια χρήση.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed