Μαρκέλα Πλούμη- Κατσουλάκη: Διέκοψε προπόνηση για να θηλάσει το παιδί της – Μιλάει για τις αντιδράσεις του κόσμου

«Όταν είδα τη φωτογραφία μου στο Facebook συγκινήθηκα. Όλες οι μαμάδες μπορεί να συγκινηθούν με μία ωραία εικόνα απλά δεν περίμενα ότι θα αρέσει τόσο πολύ αυτή η φωτογραφία»

Η Μαρκέλα Πλούμη – Κατσουλάκη μίλησε για την μητρότητα και για στιγμή που τάιζε το 3 μηνών αγοράκι της, διακόπτοντας την προπόνηση με την ομάδα της, τον Α.Ο Χανίων. Η αγάπη της για το πόλο και η αγάπη της για το παιδί της δεν απέτρεψαν την παίκτρια του Ν.Ο. Χανίων να αφοσιωθεί και στα δύο.

Η αθλήτρια τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media καθώς φωτογραφήθηκε στον πάγκο να ταΐζει των μερικών μηνών μωράκι της λίγο πριν βουτήξει στο νερό. «Προσπαθώ να είμαι συνεπής ως προς τα 3 παιδιά μου, να μην τους στερήσω κάτι, για να μπορέσω να κάνω αυτό που θέλω. Προσπαθώ και τα συνδυάζω. Ούτως ή άλλως τα 2 μεγαλύτερα παιδιά βρίσκονται στον χώρο του κολυμβητηρίου και θέλω να τα συνδυάζω να πέφτουν τις ίδιες ώρες».

«Όταν είδα την φωτογραφία στο Facebook συγκινήθηκα. Όλες οι μαμάδες μπορεί να συγκινηθούν με μία ωραία εικόνα απλά δεν περίμενα ότι θα αρέσει τόσο πολύ αυτή η φωτογραφία».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed