Ξανθή Τζερεφού: «Δεχόμουν οργανωμένη επίθεση»

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Ξανθούλα του Next Top Model αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω προβλημάτων υγείας και μίλησε για την πορεία της, στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Απάντησε στα σχόλια που έλεγαν πως είπε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς επειδή βρέθηκε στις δύο χειρότερες: «Είχα ξαναβρεθεί στη δυάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες τότε με την πλωτή πασαρέλα που έφυγε η Ροζάνα και δεν είπα κάτι. Ήταν κάτι που ένιωθα, ήθελα να φύγω, μου γινόταν μια επίθεση που κατά τη γνώμη μου ότι ήταν οργανωμένη. Θεωρώ ότι γενικά ήταν σκόπιμες οι επιθέσεις που δεχόμουν, από την Εύη, τη Μικαέλα, την Ειρήνη. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά ξέρω ότι δεν θα το έκανα ποτέ σε έναν άνθρωπο. Αλλά δεν λειτουργούν όλοι όπως εγώ, αλλά όπως έλεγε και η γιαγιά μου “τα γερά δέντρα βαράνε πρώτα”».

Για την «τριάδα της φωτιάς»: «Η Μέγκι ασκούσε μεγάλη επιρροή πάνω τους. Όταν έφυγε ήρθα πιο κοντά με την Εύη, στο τέλος κάναμε και πλάκα. Έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Η Εύη στην πορεία μετάνιωσε για τη στάση που έδειξε σε κάποια κορίτσια και ξεκίνησε να μας μιλάει και να μας γνωρίζει καλύτερα και γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν με ξανασχολίασε».

Διάβασε επίσης:

Μέγκι Ντρίο: Το πρώτο εξώφυλλο μετά το Next Top Model

QUIZ: Ποια παίκτρια του Next Top Model είσαι;

Next Top Model: Η Ειρήνη σε βίντεο «ροζ» ξενοδοχείου

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.