Κατερίνα Καινούργιου: Η βραδινή έξοδος με γοητευτικό συνοδό

Πού την εντοπίσαμε το βράδυ του Σαββάτου;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλέον single μετά από άλλη μία σχέση της που είδε το φως της δημοσιότητας και δεν χρειάστηκε να κρύψουν καθόλου τον έρωτά τους.

Τότε, ήταν ο Νάσος Αναστασόπουλος που τη συνόδευε στις βραδινές της εξόδους. Τώρα, το περασμένο Σάββατο για την ακρίβεια, ήταν ο Βαγγέλης Ροδόπουλος, σύμβουλος διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Παλαιότερα, ο Βαγγέλης Ροδόπουλος έχει συνδεθεί ερωτικά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, με τη Μαρία Ηλιάκη. Μια φήμη που κανείς ποτέ δεν επιβεβαίωσε.

Τώρα, τον εντοπίζουμε στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς να μιλάμε οπωσδήποτε για ερωτική σχέση. Κατερίνα και Βαγγέλης έχουν κοινές παρέες και γνωστούς άρα θα μπορούσαν να είναι απλά δύο φίλοι σε μια βραδινή έξοδο. Εμείς, ωστόσο, τους είδαμε να μπαίνουν μαζί στο Woo-Woo, το βράδυ του Σαββάτου και δε θα μπορούσαμε να μη σου τα αναφέρουμε.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.