Η Κατερίνα Καινούργιου απαγγέλει τον «Τάφο» του Κωστή Παλαμά

Το παράπονο της παρουσιάστριας προς τον ALPHA με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποίησης – «Ήθελα και εγώ να διαβάσω λίγη ποίηση»

Από σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε θα τρέξει στους λογαριασμούς του Alpha στα social media η καμπάνια με τίτλο «Οι λέξεις, μας ενώνουν». Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης οι πρωταγωνιστές στις σειρές του Alpha διαβάζουν τα αγαπημένα τους ποιήματα και μας ξεναγούν σε κόσμους περίτεχνα φτιαγμένους με λέξεις, σε τοποθεσίες όπου η έκφραση του ωραίου κυριαρχεί.

Ο ποιητικός λόγος έρχεται να μας κρατήσει το χέρι και να ακουμπήσει την καρδιά μας. Όπως λέει και ο ποιητής… «Τι νομίζεις λοιπόν; Κατά βάθος η ποίηση είναι μια ανθρώπινη καρδιά φορτωμένη όλο τον κόσμο.» (Ν.Βρεττάκος). Αλλά, πέρα κι από αυτό, όταν όλα σκοτεινιάζουν και λυγίζουν, η ποίηση είναι «η τέχνη να οδηγείσαι και να φτάνεις προς αυτό που σε υπερβαίνει», είναι αυτή που μας δείχνει το δρόμο προς το φως, που μας ενώνει και μας ωθεί να γίνουμε «άνεμος για τον χαρταετό και χαρταετός για τον άνεμο» (Οδ.Ελύτης).

Η παρουσιάστρια θέλησε να λάβει μέρος, κατά κάποιον τρόπο, σε αυτή τη καμπάνια, κι ας μην της ζητήθηκε επίσημα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed