Τι κάνετε όταν πρέπει να πάτε σε πάρτι αρραβώνων χωρίς ταίρι;

Είστε καλεσμένος σε ένα πάρτι αρραβώνων αλλά δεν έχετε κάποια να σας συνοδεύσει; Σίγουρα το να πάτε στο πάρτι με το ταίρι σας μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορείτε να περάσετε ωραία ακόμα κι αν πάτε μόνος. Άμα είναι κάποιο κοντινό πρόσωπο που αρραβωνιάζεται, αν δεν πάτε, μπορεί να το πληρώσετε ακριβά. Εδώ έχουμε μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να πάτε στο πάρτι χωρίς το ταίρι σας.

Κατά περιόδους, μπορεί να διστάζετε να πάτε σε ένα τέτοιο γεγονός μόνος, λόγω φόβου. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν θα ξέρετε τι να πείτε. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έχετε έτοιμα μερικά ανέκδοτα. Φυσικά, δε θα αρχίσετε μια συζήτηση με ένα ανέκδοτο. Παρ’όλα αυτά, ένας εύκολος τρόπος να ξεκινήσει κάνεις μια συζήτηση, είναι πάντα χρήσιμος. Μπορείτε να ρωτήσετε κάποια πράγματα πάνω σε κάτι κοινό, όπως το επάγγελμα, η οικογένεια ή η πολιτική και σε περίπτωση που η κουβέντα πάει να βαλτώσει να χρησιμοποιήσετε τα ανέκδοτα ή τα αστεία σας. Δεν έχετε άλλα ανέκδοτα ή αστεία; Μπορείτε να ευχαριστήσετε το συνομιλητή σας για την κουβέντα και να πείτε ότι πάτε να σερβιριστείτε ένα ποτό.

Αν υπάρχει κάποιο άτομο που δε συμπαθείτε το οποίο θα είναι στο πάρτι, κρατήστε τη συζήτηση σύντομη όταν τον/την συναντήσετε.

Έχετε λάβει μια πρόσκληση σε πάρτι αρραβώνων; Αν ντρέπεστε να πάτε μόνος σας, γιατί να μην προσλάβετε μια συνοδό να έρθει μαζί σας; Περάν του ότι θα έχετε μια παρτενέρ, συνοδοί θα σας προσφέρουν μια άκρως σεξουαλική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή Πάτρα, και δε θα νιώθετε μόνος δίπλα τους. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ανακαλύπτετε ένας μέρος με ένα άτομο που ξέρει ακριβώς ποια είναι τα πιο ωραία τοπία, φαγητά και σημεία διασκέδασης.

Πολλοί ντρέπονται να μιλήσουν σε νέα πρόσωπα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Φοβούνται ότι θα φανούν αγενείς ή πιεστικοί. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να θυμάστε ότι δε ζητάτε από κάποια να βγει ραντεβού μαζί σας, ούτε από κάποιον να σας δώσει δουλειά. Υπάρχουν πολλοί θετικοί λόγοι για τους οποίους να πάει κανείς σε ένα πάρτι, όπως ο χορός, το να γνωρίσετε μια κοπέλα, να δικτυωθείτε επαγγελματικά ή απλά να φάτε καλό γεύμα.

Βρείτε ένα κίνητρο για το οποίο θέλετε να παρευρεθείτε σε ένα τέτοιο πάρτι. Επίσης, καλό θα ήταν να έχετε έναν στόχο για το πάρτι ώστε να σας δώσει κίνητρο. Ο στόχος σας μπορεί να είναι απλά να κάνετε έναν νέο/α φίλο/η.

Μην το σκέφτεστε όμως υπερβολικά πολύ. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε όμως λίγο τι θα φορέσετε στο πάρτι, ώστε να νιώσετε ωραία. Έχετε κατά νου τις παραπάνω συμβουλές και είστε έτοιμος.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, αν θεωρείτε ότι δεν περνάτε καλά, μπορείτε πάντα να βρείτε μια δικαιολογία ότι πρέπει να πάτε και σε μια άλλη εκδήλωση ή ότι πρέπει να συναντήσετε κάποιον/α, και να φύγετε.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed