Οι Instagramικές πόζες μιας σωστής influencer

Άραγε υπάρχει εγχειρίδιο; Μήπως υπάρχει μανιέρα; Ναι, κάποια πράγματα είναι βασικά και θα σε βοηθήσουν

Το Instagram αποτελεί το πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την «τέχνη» της φωτογραφίας να αναδεικνύεται όλο και περισσότερο. Με την προώθηση των προϊόντων αλλά και το κεφάλαιο influencers ο πήχης ανεβαίνει όλο και περισσότερο κα αξίζει να διαβάσεις παρακάτω καθώς έχουμε συγκεντρώσει τις πόζες που βοηθούν στην ανάδειξη της σιλουέτας σου αλλά και το πως μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα του προφίλ σου.

Έχεις την λήψη; Τέλεια, αν όχι τότε μην «πέφτεις» καθώς δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Μη μένεις μόνο στην καλή σου πλευρά και στην συνηθισμένη σου πόζα. Τράβηξε φωτογραφίες από πολλές και διαφορετικές γωνίες λήψης, μέχρι να βρεις την ιδανική που σε κολακεύει. Ωστόσο, η γωνία που φαίνεται να προτιμούν οι περισσότερες είναι αυτή από κάτω προς τα πάνω, καθώς βοηθά τα πόδια να φαίνονται ψιλόλιγνα και τη σιλουέτα πιο θηλυκή!

Τα χέρια σου είναι αυτά που συχνά ευθύνονται για τις όχι και τόσο καλές φωτογραφίες σου. Μπορεί να σε προβληματίζει σχετικά με το ποια είναι η κατάλληλη θέση για να τα τοποθετήσουν, προκειμένου να μη φαίνονται περιέργως μεγάλα και δυσανάλογα με το υπόλοιπο σώμα. Στόχος για την τέλεια instagram photo με #ootd  είναι να κερδίζει την προσοχή το outfit και όχι κάποιο μέλος του σώματος, που δεν τοποθετήθηκε σωστά.

Μία στατική πόζα είναι ικανή να αφαιρέσει παρά να προσθέσει πόντους στο ντύσιμό σου, αφού πολλές φορές δίνει αίσθηση αμηχανίας. Για αυτό, κάνε ένα βήμα μπροστά σαν να περπατάς ή ζήτησε να σε φωτογραφίσουν εν κινήσει. Η εν λόγω λήψη, χαρίζει ταυτόχρονα κάποιου είδους αυθορμητισμό, καθώς έτσι πετυχαίνεις ένα αποτέλεσμα τύπου paparazzi.

Για να δώσεις την εντύπωση μια ψιλόλιγνης σιλουέτας φρόντισε καθώς περπατάς, να δώσεις στο σώμα σου μία κλίση 3/4. Μια καλή εναλλακτική επίσης θα ήταν να σταθείς όρθια με ελαφρώς σταυρωμένα τα πόδια, κάνοντας τα  να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed