Ο «γύπας» του TikTok, Σταύρος Γεώργας, κινείται εναντίον όσων διέρρευσαν τα ηχητικά

«Υπάρχει μια παρεξήγηση με εμένα, εγώ είπα χθες ότι το 60% μου έχει απαντήσει αυτό δεν σημαίνει ότι έχω βγει με 6.000. Έχω βγει περίπου με 1.000»

«Όλο αυτό που έχει γίνει με το όνομά μου, έχει γίνει χωρίς την συναίνεση μου και με έχουν διαβάλλει πολλές γυναίκες με τα ηχητικά τα δικά μου που είναι ιδιωτικά. Χωρίς την συναίνεσή μου το ξαναλέω. Αυτό έγινε γιατί έλεγα ένα ηχητικό σε όλες, στην καθεμία με άλλο όνομα. Δεν τις γνώριζα. Γινόταν ένα follow, γινόταν follow back και έστελνα το μήνυμα.

«Προφανώς και μου απαντούσαν, έχω χιλιάδες απαντήσεις. Αυτό ισχύει πάρα πολλές γυναίκες αυτό που έχουν βγάλει για εμένα είναι ψέμα, έχουν σβήσει πάρα πολλά ηχητικά και φαίνεται ότι μιλάω μόνος μου. Με 6,000 έχω μιλήσει. Υπάρχει μια παρεξήγηση με εμένα, εγώ είπα χθες ότι το 60% μου έχει απαντήσει αυτό δεν σημαίνει ότι έχω βγει με 6.000. Έχω βγει περίπου με 1.000. Τι Σπαλιάρας λένε;». Δες όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed