Γλυκά Νερά: Σάλος με βίντεο λιμενικών που ειρωνεύονται τη δολοφονία της Καρολάιν

Ενα βίντεο με λιμενικούς που κάνουν πλάκα μια μέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο, με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος να κάνουν πλάκα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, στις 18 Ιουνίου 2021, μια μέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου ακούγεται να λέει: «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου“. Κόκκαλο η γυναίκα».

Οι υπόλοιποι ξεσπούν σε γέλια. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Χίου τον επιβραβεύει: «Έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν».

Τον λόγο παίρνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος:

«Είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο“».

Τα κακόγουστα αστεία όμως συνεχίζονται.

Ο πρόεδρος Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Χίου αναφέρεται σε έγκλημα που έγινε στο παρελθόν στη Μυτιλήνη.

«Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο. Είχε και μία εκεί, θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, την σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”».

Τα σχόλια συνδικαλιστών στελεχών του λιμενικού σώματος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά χαρακτηρίζονται από πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας «ως απαράδεκτα».

«Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και ατυχέστατους αστεϊσμούς που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα στελέχη γυναίκες και άνδρες του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed