Γιάννης Τσορτέκης: Έμεινε 40 λεπτά κάτω από το νερό για τη σκηνή θανάτου στο Maestro

Το υποβρύχιο γύρισμα με δύτες στα κρύα νερά (video)

Έχοντας ενθουσιάσει το κοινό με την τηλεοπτική του επιστροφή, μέσω της σειράς “Maestro”, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσιεύει συχνά στο λογαριασμό του στο Instagram σκηνές και παρασκήνια της σειράς. Ο δημιουργός του “Maestro” αποκάλυψε με αυτόν τον τρόπο, πώς γυρίστηκε η σκηνή που το πτώμα του τηλεοπτικού Χαράλαμπου βυθίζεται στη θάλασσα.

Μέσω ενός βίντεο που κοινοποίησε ο ηθοποιός, δείχνε τον Γιάννη Τσορτέκη, που υποδύεται τον βίαιο Χαράλαμπο, στη σκηνή που το πτώμα του βυθίζεται στη θάλασσα. Τριγύρο του υπάρχουν δύτες, ώστε να αποφευχθεί το όποιο πιθανό ατύχημα του ηθοποιού ενώ ο Παπακαλιάτης σημείωσε ότι η σκηνή γυριζόταν για 40 λεπτά υποβρυχίως. «Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς» τόνισε ο ηθοποιός και για την άλλη σκηνή που προβάλλεται στο βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσορτέκης, με το θάνατος του χαρακτήρα που υποδύεται να αποτελεί το μυστήριο της σειράς, είχε δηλώσει πρόσφατα στο “Mega Καλημέρα” ότι κάθε σκηνή του ρόλου του έχει έναν πολύ σοβαρό βαθμό ψυχολογικής δυσκολίας και για αυτό δεν έχει παρακολουθήσει τον εαυτό του στα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed