Φωτεινή Αθερίδου: Μητροπολίτης ακυρώνει τη βάφτιση του γιού της ηθοποιού – Υποστηρίζει πως το παιδί ειναι αβάπτιστο

Αντιδράσεις μετά το μυστήριο της βάφτισης σε πισίνα

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τη βάφτιση στην πισίνα του 3χρονου γιου της Φωτεινής Αθερίδου και του συζύγου της, Κωνσταντίνου Μαγκλάρα, τον Σεπτέμβριο.

Ο λόγος είναι ότι ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο είχε καθαιρεθεί, αλλά τελούσε γάμους και βαφτίσεις. Το αποτέλεσμα είναι, η βάφτιση του γιου των γνωστών ηθοποιών, να κινδυνεύει πλέον να ακυρωθεί. Μάλιστα ακόμα και άλλα ζευγάρια που έχουν παντρευτεί ή έχουν βαφτίσει τα παιδιά τους με τον εν λόγω ιερέα, υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύουν από αντίστοιχες επιπτώσεις.

Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής δημοσίευσε επιστολή, στην οποία έλεγε στους ιδιοκτήτες του κτήματος, όπου έγινε η βάφτιση, πως κακώς φιλοξένησαν τον συγκεκριμένο ιερέα να κάνει το μυστήριο, έτσι όπως το έκανε και ότι υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν το ιδιωτικό εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του.

Ο πατέρας Τιμόθεος, μίλησε στην εκπομπή T-Live στον Alpha και επεσήμανε: «Την οικογένεια τη γνωρίζω χρόνια. Ο παππούς, ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι πάρα πολύ πιστός άνθρωπος και μάλιστα είχε και σοβαρή πνευματική μορφή. Παρόλα αυτά με πλησίασαν και με ρώτησαν αν μπορούν να κάνουν τη βάφτιση, γιατί το εγγονάκι του είναι μεγάλο. Το σκέφτηκα, πήρα την ευλογία από τον γέροντά μου και προέβην σε αυτή την πράξη». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed