Η ΕΡΤ πρωτοπορεί: Ο «Ερμής» – προϊόν τεχνητής νοημοσύνης – στην παρουσίαση δελτίου

Ο πρώτος εικονικός παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης είναι γεγονός – Δες το viral video

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο στούντιο 4 της ΕΡΤ. Είναι το στούντιο το οποίο σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το debate των πολιτικών αρχηγών με συντονιστή τον Γιώργο Κουβαρά. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει εκείνος αυτή την παρουσίαση, αλλά λόγω φόρτου εργασίας επιστράτευσαν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να κάνω έναν πιλότο εκπομπής. Φαίνεται όμως ότι τους έβαλα ιδέες. Θέλουν λέει, να ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας»

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που είπε στον αέρα του EΡΤNEWS ο Ερμής, ο πρώτος εικονικός παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης που έρχεται με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης να συνδράμει αλλά και να κολυμπήσει στα βαθιά της εκλογικής αναμέτρησης που πλησιάζει σε λίγες ημέρες. Η «πρεμιέρα» του Ερμή, έγινε στο πλαίσιο της ξενάγησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Δες το viral video:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed