Τα γυρίσματα για το “And Just Like That…” συνεχίζονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη στιγμή που η επικεφαλής των πρωτότυπων σειρών του HBO Max δηλώνει στο Variety πως η δεύτερη σεζόν θα θυμίζει περισσότερο το «χαρούμενο» Sex and the City.

«Αυτό που θα δείτε σε αυτή τη σεζόν είναι όλοι αυτοί οι χαρακτήρες να αγκαλιάζουν τη ζωή», δήλωσε στο Variety η Sarah Aubrey, επικεφαλής των πρωτότυπων σειρών του HBO Max, για τον επερχόμενο κύκλο της σειράς. «Είναι μια πολύ χαρούμενη σεζόν και νομίζω ότι, κατά κάποιο τρόπο, μοιάζει με εμβληματικά επεισόδια του “Sex and the City”». Στη συνέντευξη προσέθεσε επίσης πως η Carrie θα κερδίσει περισσότερα στη δεύτερη σεζόν, αφού στην προηγούμενη εκτός από τη φίλη της, Samantha Jones, έχασε τον Mr Big που πέθανε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου αλλά και τον κολλητό της φίλο, Stanford Blatch, μια και ο Willie Garson, έχασε τη ζωή του.

«Ο χαρακτήρας της ήταν πάντα έτοιμος για την επόμενη περιπέτεια ή την επόμενη αγάπη, την επόμενη φιλία στην πόλη», εξήγησε η Aubrey, «και το νιώθεις πραγματικά αυτή τη σεζόν. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι».

Το φινάλε του πρώτου κύκλου παρουσίασε τη Miranda να αποχωρεί από τη Νέα Υόρκη για να συναντήσει στο Los Angeles τη νέα σχέση της, Che Diaz (Sarah Ramirez), την Carrie να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με το αφεντικό της και τη Charlotte να χειρίζεται με την απαραίτητη ευαισθησία την απόφαση του ενός παιδιού της να χαρακτηρίζεται ως non binary.

Στον επερχόμενο κύκλο, ο John Corbett θα επιστρέψει επίσημα ως Aidan Shaw, ενώ η απουσία της Samatha, έπειτα από την άρνηση της Kim Cattrall να συμμετάσχει στη σειρά, θα διευθετηθεί και πάλι μέσω μηνυμάτων ανάμεσα στις φίλες. Αξίζει να αναφερθεί πως πρόσφατα η Sarah Jessica Parker, φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, να φορά το εμβληματικό Vivienne Westwood νυφικό από την πρώτη ταινία του “Sex and the City”. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για τη δεύτερη σεζόν, πιθανολογείται ότι αυτή θα είναι τους πρώτους μήνες του 2023.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου