Η επαναχρησιμοποιούμενη κούπα Huskup της Common Seas

Ο πιο stylish και πρακτικός τρόπος για να βοηθήσεις στη μείωση του οικολογικού αντικτύπου

Με αφορμή την πρόσφατη Ευρωπαϊκή οδηγία για την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης, η επαναχρησιμοποιούμενη κούπα Huskup της Common Seas, είναι ένα must have και μπορείς να την έχεις στην τσάντα σου και παντού μαζί σου για να σου θυμίζει πάντα καλοκαίρι.

Η μοναδική κούπα είναι σχεδιασμένη από την Marianna Lemos εμπνευσμένη από ένα εμβληματικό ελληνικό σύμβολο – το προστατευτικό μάτι, μεταφέροντας το σημαντικό μήνυμα πως όλοι πρέπει να προστατεύσουμε τις θάλασσες μέσα από τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

Η Huskup είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη κούπα, κατασκευασμένη από απορημένο φλοιό ρυζιού και όχι πλαστικό και βοηθά στη μείωση του οικολογικού αντικτύπου, ενώ απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα. Η επαναχρησιμοποιούμενη κούπα Huskup είναι ιδανική για ζεστά και κρύα ροφήματα, ενώ το καπάκι διαθέτει άνοιγμα υποδοχής για επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι. Είτε απολαμβάνουμε το ρόφημά μας κρύο ή ζεστό, επιλέγουμε το σωστό τρόπο χωρίς να υπολειπόμαστε σε στυλ.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της μοναδικής κούπας Huskup στηρίζουν τις παγκόσμιες δράσεις της Common Seas στη μάχη της ενάντια στην πλαστική ρύπανση. H Common Seas στην Ελλάδα δραστηριοποιείται στο νησί της Πάρου, μέσω του προγράμματος Clean Blue Paros. To Clean Blue Paros αντιμετωπίζει την πλαστική ρύπανση προωθώντας νέες πολιτικές, επιδεικνύοντας επί τόπου λύσεις κυκλικής οικονομίας και αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι απορρίπτουν τα πλαστικά. Το Clean Blue Paros, που ιδρύθηκε από την Common Seas ως μέρος της Clean Blue Alliance, είναι μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ Δήμου Πάρου, τοπικών επιχειρήσεων, WATT, HERRco, WWF ΕΛΛΑΣ και Cyclades Preservation Fund.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed