Ένα αστέρι γεννήθηκε;

Είδαμε μια από τις πιο πολύ-συζητημένες ταινίες της σεζόν

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper με πρωταγωνίστρια της κλασικής ιστορίας αγάπης, την αγαπημένη μας pop star Lady Gaga.

Πολλοί βιάστηκαν να κρίνουν το αποτέλεσμα πριν δουν την ταινία λόγω της παρουσίας της αμφιλεγόμενης τραγουδίστριας και τις ικανότητες της στην υποκριτική. Άλλοι πάλι την παρομοίασαν με την θρυλική Judy Garland.

Όπως και να ‘χει, η Gaga αποδεικνύει πως μπορεί να τα βγάλει πέρα δίπλα σε έναν ηθοποιό του βεληνεκούς του Bradley Cooper και δεν διστάζει να τσαλακωθεί μπροστά στα μάτια μας. Άλλωστε αυτό της είναι μάλλον εύκολο.

Το τραγουδιστικό κομμάτι ήταν σαφώς πιο safe εξαρχής, το ξέρουμε. Η φωνή της Gaga δεν δέχεται αμφισβήτηση. Έκπληξη, όμως, αποτελούν οι τραγουδιστικές ικανότητες του Bradley Cooper!

Το story της ταινίας: Ο διάσημος τραγουδιστής Jackson May (Bradley Cooper), βαλλόμενος από δικούς του δαίμονες, γνωρίζει και ερωτεύεται την σερβιτόρα Ally (Lady Gaga) η οποία τον κερδίζει με την μαγευτική της φωνή και τον αθώο, ταπεινό χαρακτήρα της. Η συνέχεια δική σας…

 

ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος, καθηγητής ξένων γλωσσών, fashion blogger αλλά θα σε βοηθήσει και με τα ερωτικά σου, τα μαλλιά σου, τη ντουλάπα σου μέχρι και πως θα ανοίξεις φύλλο για τυρόπιτα. Ακόμα να τον ακολουθήσεις στο instagram;

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.