Η Ellen DeGeneres ζητάει συμβουλές καραντίνας από τη Jennifer Aniston

Η απομόνωση αποτελεί τον μοναδικό τρόπο να μην επιτευχθεί η εξάπλωση του ιού και αρκετοί celebrities βρίσκονται εδώ και καιρό σε self isolation για λόγους ασφαλείας.

Ανάμεσα τους, η Ellen DeGeneres που έχει σταματήσει τα γυρίσματα της εκπομπής της, έχει κλειδωθεί σπίτι της και κάνει αστεία βιντεάκια συνομιλώντας με τους διάσημους φίλους της τα οποία μοιράζεται στο instagram.

Αυτήν τη φορά ανέβασε την συνομιλία της με την Jennifer Aniston όπου είπε χαρακτηριστικά πως σε τέτοιους καιρούς είναι ωραίο να έχεις φίλους σαν τη Jennifer Aniston. H Ellen ρώτησε τη σταρ πώς περνάει το χρόνο της κατά τη διάρκεια της καραντίνας και η Aniston αστειεύτηκε λέγοντας πως δεν έχει αλλάξει και κάτι από την τελευταία φορά που μιλήσανε, δηλαδή πριν από μισή ώρα.

Όταν η Ellen ρώτησε την Jennifer Aniston τι θα σύστηνε να κάνει κανείς στην καραντίνα, εκείνη απάντησε πως το ξεκαθάρισμα σε ντουλάπες, το διάβασμα και η μαγειρική αποτελούν τις καλύτερες ασχολίες για μέσα στο σπίτι.

Δες το video:

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed