«Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των Ελλήνων & μιλώ ως καλόγερος του Θεού» – Παραλήρημα αρνητή των νέων ταυτοτήτων

Φουντώνει η συζήτηση για τις νέες ταυτότητες, με αρνητές να διαδηλώνουν με εικόνες αγίων και σταυρούς στα χέρια, καταγγέλλοντας τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας

«Θα κάνετε υπακοή»
Ο μοναχός Φώτιος, διοργανωτής συλλαλητηρίου κατά των ταυτοτήτων στην Αθήνα, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε εκπρόσωπος των ορθόδοξων Ελλήνων και εξήγησε γιατί αντιτίθεται στις νέες ταυτότητες.

«Όλα τα blogs, τα media, βγάζουν χολή και λάσπη στο όνομά μου. Αυτό είναι στεφάνι για μένα διότι μου ρίχνετε όλοι λάσπη επειδή παρακινώ τους ανθρώπους, τους ορθόδοξους χριστιανούς, να αντισταθούν σε όλη αυτήν την ψηφιακή σκλαβιά που θέλουν να επιβάλλουν κράτος και Εκκλησία μαζί».

Ο ίδιος δηλώνει εκπρόσωπος του Θεού και μιλά, όπως λέει, εξ ονόματος των ορθόδοξων Ελλήνων.

«Έχω ρασοευχή και απαντώ σε όλους αυτούς που με συκοφαντούν διότι πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια. Ομιλώ ως καλόγερος του Θεού και είμαι επικεφαλής του αγωνιστικού ορθόδοξου συλλόγου των εσχάτων καιρών και είμαι και διοργανωτής του συλλαλητηρίου των Αθηνών και εκφράζω την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που είναι αντίθετος με όλο αυτό και με την επιβολή».

Σε ερωτήσεις των παρουσιαστών της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» στην οποία και φιλοξενήθηκε, σχετικά με την ιδιότητά του, απάντησε με ιδιαίτερο σκωπτικό ύφος, ζητώντας τους μάλιστα να δείξουν υπακοή απέναντί του.

«Θα κάνετε υπακοή, έχετε απέναντί σας ράσο, είμαι ορθόδοξος χριστιανός. Η χειροτονία μου είναι έγκυρη. Εκπροσωπώ την ορθόδοξη διωκόμενη Εκκλησία η οποία βάλλεται και περιφρονείται. Αίρεση είναι κρατούσα Εκκλησία. Θέλουν να επιβάλλουν μια ψηφιακή διακυβέρνηση και εμείς είμαστε κατά».

«Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που παραβιάστηκαν»
Κατά των νέων ταυτοτήτων, παρουσιάζοντας ωστόσο τη νομική πλευρά, τάσσεται και ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, δικηγόρος και πρώην καθηγητής νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

«Ο διάλογος γίνεται με χαμηλή φωνή και υψηλό επίπεδο. Εδώ ακούσαμε υψηλή φωνή, με αυταρχικότητα και χαμηλό επίπεδο. Όταν ο μοναχός Φώτιος λέει θα κάνεις υπακοή, σε τι διαφέρει από έναν πατερναλιστή πολιτικό που λέει στον πολίτη θα ακολουθείς τις οδηγίες μου τυφλά;», ανέφερε αρχικά, υπογραμμίζοντας πως ο δικός του φόβος έγκειται στη «διαχειριστική πολιτική».

«Φοβάμαι πολύ, έτσι όπως υλοποιείται η διαχειριστική πολιτική, τα προϊόντα νέας τεχνολογίας που η ‘κακιά βασίλισσα’ έρχεται και πλησιάζει τη Χιονάτη και της λέει ‘έχω τη ζώνη, έχω την χτένα’ και στο τέλος φέρνει και το δηλητηριασμένο μήλο. Θα πρέπει να ξέρει ο ελληνικός λαός ότι εδώ υπάρχει μια προϊστορία. Δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και βρεθήκαμε μπροστά στις νέες ταυτότητες».

Ο ίδιος έκανε λόγο για δικλείδες ασφαλείας που παραβιάστηκαν, «όπως η απόφαση 2388 του ΣτΕ του 2019 που έκρινε εν μέρει άκυρη την ΥΑ του 2018 στο μέτρο που προέβλεπε τη δυνατότητα αποθήκευσης στοιχείων που χρειάζονται για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Και έρχεται τώρα η κυβέρνηση η παρούσα και πονηρά βάζει στην ισχύουσα ΥΑ ένα παραθυράκι».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να συνδέσει τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Οι ταυτότητες συνδέονται με το εμβόλιο. Ζήσαμε επί τρία χρόνια δρακόντεια μέτρα και όπως φοβήθηκε ο πολίτης για το νέο προϊόν της τεχνολογίας, έτσι φοβάται και για ένα νέο προϊόν της τεχνολογίας το οποίο συνδέεται με ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Στον βωμό της ασφάλειας έχουν κατακρεουργηθεί τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε ασφαλείς, αλλά θα πρέπει να είμαστε και ελεύθεροι», κατέληξε.


ΠΗΓΗ: Κοινωνία Ώρα MEGA – MegaNews

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed