Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει στην Καλαμάτα

«My Greece» κάθε Κυριακή στις 20.00 στο ΟPEN

Αυτή την Κυριακή στο  «My Greece», η Δέσποινα Βανδή μας ξεναγεί στην Καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού Ταΰγετου και στην αγκαλιά του Μεσσηνιακού κόλπου. Πλάνα από την πόλη με τα ιστορικά κτίρια, τα μνημεία, το πάρκο Σιδηροδρόμων και την μοναδική παραλία της των 5 χλμ.

Η περιήγηση συνεχίζεται στους περίφημους ελαιώνες της όπου η Δέσποινα γεύεται το εξαιρετικό ελαιόλαδο που παράγεται στην περιοχή. Μας ξεναγεί στα περίχωρα της πόλης όπου τα άγρια χόρτα υπάρχουν σε αφθονία μαζί με τις παραδόσεις και τις ιστορίες των κατοίκων.

Με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα, ανακαλύπτουμε τους γαστρονομικούς θησαυρούς  της περιοχής και την μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Επισκεπτόμαστε τις πανέμορφες Κιτριές και μαγειρεύουμε πλάι στο κύμα με θαλασσινά και μοιραζόμαστε ιστορίες με τους ντόπιους. Ένα επεισόδιο γεμάτο με ζεστούς φιλόξενους ανθρώπους, τις ιστορίες τους και στρωμένα τραπέζια με τοπικές λιχουδιές.

Ένα ταξιδιωτικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό στην Ελλάδα, με τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι & συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.