Οι χειρότερες στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ κατά τον κορονοϊό έγιναν αγάλματα

Πώς μια ομάδα καλλιτεχνών ειρωνεύτηκε τόσο επιτυχημένα τον Αμερικανό Πρόεδρο

Πριν λίγες μέρες, street artists βαμμένοι με μεταλλική χρυσή μπογιά πόζαραν ως αγάλματα πάνω σε βάθρα στην Ουάσινγκτον, αποκαλώντας και χαρακτηρίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον «καταστροφέα των δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών».

Η πρωτοβουλία λέγεται «Trump Statue Initiative» και επικεφαλής είναι ο κινηματογραφιστής Bryan Buckley: «Πρόσεξα ότι ο Τραμπ είχε εμμονή με τα αγάλματα. Ένιωσα ότι το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε αυτά τα πολύ τίμια αγάλματα της κληρονομιάς την οποία αφήνει σήμερα, και ν’ αφήσουμε τον κόσμο να δει ακριβώς το ποιος είναι» δήλωσε.

Το «γλυπτό» «Now Go Back to School» απεικονίζει τον Πρόεδρο να υψώνει ένα μπαστούνι του γκολφ μπροστά από έναν μαθητή που φορά προστατευτική μάσκα (λόγω του ιού): Μια κριτική για την επιμονή του Τραμπ να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο η εκπαίδευση στις σχολικές αίθουσες, παρά την καινούργια έξαρση της πανδημίας σε πολλά μέρη της χώρας.

Το «The Bunker» αναφέρεται στη στιγμή που οι μυστικές υπηρεσίες φυγάδευσαν τον Πρόεδρο σε ασφαλές σημείο μέσα στον Λευκό Οίκο, καθώς έξω διαδηλώσεις διαμαρτυρίας Black Lives Matter ήταν σε πλήρη εξέλιξη (αργότερα, ο Τραμπ διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου).

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed