Ασημίνα Χαρίτου: «Γι’αυτό έφυγα από την Καραβάτου»

Έχει τρελαθεί ήδη, λίγες εβδομάδες στο GNTM ήταν αρκετές φαίνεται

Η Ασημίνα Χαρίτου είναι η πιο μισητή παίκτρια του GNTM φέτος, μετά την Κάτια Ταραμπανκό φυσικά. Μία μέρα μετά την αποχώρησή της βρέθηκε στη «Φωλιά των ΚούΚου», όπως κάθε κοπέλα που αποχωρεί, αλλά επέλεξε να μην βγει στον «αέρα», κάτι που εκνεύρισε ιδιαίτερα την Κατερίνα Καραβάτου.

Μία μέρα μετά την αποχώρηση από τη «Φωλιά των ΚούΚου», η Ασημίνα ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account ένα video με το t-shirt/μήλον της έριδος που είχε φορέσει στην εκπομπή και εξήγησε γιατί τελικά δεν την είδαμε. «Τους είπα ότι εγώ δε θα μιλήσω πολύ για το GNTM. Ήθελα να μιλήσω για θέματα που με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο “φως”. Πιο σημαντικά. Η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και μου ζήτησαν να μιλήσω για το GNTM. Να αναφερθώ στα δημοσιεύματα της προσωπικής μου ζωής. Δεν είμαι πολιτικός ούτε ήθελα να κάνω πολιτική ανάλυση αλλά είμαι πολίτης» είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα. Εμείς, πάντως, να πούμε ότι της πάνε τα λευκά.

Δες ολόκληρο το video:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.