Το αποταμιευτικό tip που έγινε viral

Σε βοηθά να αποταμιεύσεις έως και 1.400€ τον χρόνο

Ένα νέο αποταμιευτικό tip έγινε viral, ήδη από τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Με τίτλο  «365-Day Money Challenge» είναι η «πρόκληση αποταμίευσης»  που σε βοηθά να αποταμιεύσεις έως και 1.400€ μέχρι το τέλος του έτους.

Η επιτυχία έγκειται στο ότι αποταμιεύουμε καθημερινά ένα μικρό ποσό έτσι ώστε να μην μας λείψει αλλά να είναι αρκετό ώστε να ξεπεράσουμε τα 1.000€ στο τέλος του εκάστοτε χρόνου.

Το πλάνο ξεκινά με την αποταμίευση ενός ευρώ την Κυριακή (ή σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα της εβδομάδας). Συνεχίζουμε με 2 ευρώ την Δευτέρα (ή οποιαδήποτε ημέρα ακολουθεί εκείνη που επιλέξαμε να ξεκινήσουμε), 3 ευρώ την επόμενη, 4 ευρώ την μεθεπόμενη κ.ο.κ. μέχρι να φτάσουμε στο Σάββατο (ή την έβδομη κατά σειρά ημέρα) οπότε και βάζουμε στην άκρη 7 ευρώ.  Μόλις γίνει αυτό, «μηδενίζουμε» και ξεκινούμε πάλι από την αρχή την εβδομάδα αποταμίευσης, με ένα, δύο, τρία κλπ. ευρώ για κάθε ημέρα από τις επόμενες επτά.

Αν καταφέρουμε και μείνουμε πιστοί στο οικονομικό αυτό πλάνο τότε την τελευταία ημέρα του Δεκεμβρίου θα έχουμε εξοικονομήσει περίπου 1.400€.

Go for it!

ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ

EDITOR

Γράφει άρθρα και βιβλία. Όταν δεν βάζει λέξεις στη σειρά, ασχολείται με τα κουνέλια της και ακούει ατελείωτες ώρες 00s pop στο Spotify

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.