Μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του Netflix τα χρόνια της πανδημίας αποτελεί το Bridgerton, η σειρά εποχής της Shonda Rihmes (Grey’s Anatomy, Scandal, How to get away with Murder), που εμπλέκει τα σκάνδαλα και τις ερωτικές ζωές της υψηλής κοινωνίας του 19ου αιώνα.

Η επιτυχημένη σειρά που έχει ολοκληρώσει τους δύο πρώτους κύκλους και συνεχίζει με τον τρίτο έχει συγκεντρώσει μερικά μεγάλα ονόματα στο καστ και άλλα που απέκτησαν δημοφιλία μέσω αυτής. Κανένας όμως δεν περίμενε ότι σε μια σκηνή του δεύτερου κύκλου θα εντοπιζόταν ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Boris Johnson.

Έχοντας παντρέψει τη μεγάλη κόρη του οίκου Bridgerton στην πρώτη σεζόν, η δεύτερη ασχολείται με το ερωτικό ενδιαφέρον που δημιουργείται ανάμεσα στο μεγάλο γιο της οικογένειας, υποκόμη, Antony Bridgerton (Jonathan Bailey) και της κληρονόμου Kate Sharma (Simone Ashley). Σε μια σκηνή ωστόσο που η Kate έχει ταραχτεί και προσπαθεί να κοιμηθεί ενώ έξω βρέχει καταρρακτωδώς, κοιτάζει το ταβάνι και σε μια τοιχογραφία διακρίνεται ο Βρετανός Πρωθυπουργός.

Την ανακάλυψη έκανε ένας θεατής της σειράς και χρήστης του TikTok με το βίντεο να ξεπερνά σύντομα τις 1 εκ. Προβολές και τα σχόλια όπως «Δεν είναι περίεργο που δεν μπορεί να αποκοιμηθεί» να παίρνουν φωτιά.

 

@txharveyTalk about ruining the vibe♬ original sound – THarvey

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου