Αισχροκέρδεια στις πλημμυρισμένες περιοχές: Της ζήτησαν να πληρώσει 8 ευρώ διόδια για να πάει να πάρει νερό

Μία εξοργιστική ανάρτηση έκανε χρήστης των social media καθώς της ζήτησαν να πληρώσει διόδια ενώ η κακοκαιρία ήταν σε εξέλιξη – Δες όσα είπε

Την στιγμή που η κακοκαιρία έχει πλήξει ολόκληρη τη Θεσσαλία και άνθρωποι παραμένουν στις ταράτσες των σπιτιών τους περιμένοντας βοήθεια ώστε να απεγκλωβιστούν, καταγγελίες για αισχροκέρδεια και έρχονται στο φως μέσω αναρτήσεων στα social media.

Η κ. Χριστίνα που διαμένει στο χωριό Σοφό στη Λάρισα, ανήρτησε στα social media ένα βίντεο με το οποίο καταγγέλλει πως της ζήτησαν να πληρώσει κανονικά διόδια, ενώ η κακοκαιρία ήταν σε εξέλιξη και είχαν πλημμυρίσει χωριά, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τον δήμο Κιλελέρ.

Συγκεριμένα, όπως η ίδια αναφέρει, της ζήτησαν να πληρώσει 8 ευρώ διόδια, πήγαινε-έλα για να πάει στη Λάρισα να πάρει νερά και φαγητό.

«Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, ναμας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε; Για να μας φέρετε νερό και φαγητό δεν ξέρατε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπήρχε δρόμος και δεν κάνατε τίπτοα να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπαρχουν μικρά παιδιά, το γνωρίζετε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χριστίνα.


πηγη: MEGA

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed