Αγοράζουμε από Attica και κερδίζουμε στην Aegean Airlines

Η νέα συνεργασία που μας ενθουσίασε

Τα ταξίδια μας έχουν λείψει και είναι το μόνο σίγουρο -το ίδιο και τα ψώνια σε φυσικά καταστήματα. Έτσι τα αγαπημένα μας πολυκαταστήματα Attica και η Aegean Airlines ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε όσο εμείς ξοδεύουμε σε ψώνια, να κερδίζουμε μίλια για τα επόμενα ταξίδια μας.

Ως συνεργάτες του προγράμματος Miles + Bonus, τα πολυκαταστήματα Attica προσφέρουν τη μοναδική ευκαιρία, να απολαύσετε σημαντικές εκπτώσεις, συγκεντρώνοντας και εξαργυρώνοντας μίλια, πραγματοποιώντας τις αγορές σας σε όλα τα πολυκαταστήματα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επιλέγοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα  μέσα από μία μεγάλη ποικιλία designer brands και μαρκών καλλυντικών.

Για κάθε αγορά από τα πολυκαταστήματα attica, συγκεντρώνετε μίλια ανάλογα με τη Miles+Bonus βαθμίδα σας (Blue μέλος : 2 μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύετε, Silver μέλος: 3 μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύετε ή Gold μέλος : 4 μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύετε)  και εξαργυρώνετε μίλια για κάθε αγορά σας, με αναλογία 300 μίλια εξαργύρωσης για κάθε 1 ευρώ αγορών, με ελάχιστο αριθμό μιλιών που μπορούν να εξαργυρωθούν τα 4.500 ανά συναλλαγή.

Μάθε περισσότερα και ξεκίνα τις αγορές σου εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed