Αυτές είναι οι 10 πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου – η θέση της Αθήνας!

Έως το 2050, αναμένεται αύξηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, εάν δεν ληφθούν βιώσιμες δράσεις

Με το 68% του συνολικού πληθυσμού να ζει σε αστικές περιοχές έως το 2050, αναμένεται αύξηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, εάν δεν ληφθούν βιώσιμες δράσεις. Αλλά ποιες πόλεις στον κόσμο είναι οι πιο βιώσιμες;

Η Compare The Market ανέλυσε παράγοντες όπως η ποιότητα του αέρα, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και οι χώροι πρασίνου για να αποκαλύψει τις πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμο με το Μόντρεαλ να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με βαθμολογία 3,308 στα πέντε, ενώ η Αθήνα βρίσκεται στην 15η θέση ανάμεσα στις 21 Ευρωπαϊκές χώρες της λίστας.

Σχολιάζοντας την έρευνα, ο Γενικός Διευθυντής Ενέργειας της Compare the Market, Anthony Fleming, υποστηρίζει:

«Αν θέλετε να μετακομίσετε ή να επισκεφθείτε ένα νέο μέρος με γνώμονα την αειφορία, οι χώρες της κατάταξής μας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε – ειδικά αν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια θετική αλλαγή για να γίνει ο κόσμος ένα πιο πράσινο μέρος.Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε είναι να επιλέξετε ένα ενεργειακό πρόγραμμα από έναν υπεύθυνο πάροχο που δεσμεύεται να χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να ενημερώνεστε για τα παγκόσμια ενεργειακά ζητήματα».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed