Τo THE LYNX MOUNTAIN RESORT, ένα boutique hotel 5 αστέρων στο πιο κινηματογραφικό spot του Ελληνικού Βορρά, έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο, στην κατηγορία καλύτερου Mountain Hotel / Resort στα Tourism Awards 2023. Τα πολυπόθητα βραβεία τιμούν την crème de la crème του κλάδου, παρουσιάζοντας εξαιρετικά επιτεύγματα στα ταξίδια, τη φιλοξενία και την αναψυχή.

Aνακηρύχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το καλύτερο Mountain Resort της Ελλάδος. Η σπουδαία  αυτή διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειάς για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας, γεγονός που επιτρέπει στο THE LYNX MOUNTAIN RESORT να ξεχωρίζει σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη κάθε χρονιά. Η δέσμευση της ομάδας για την αριστεία αντικατοπτρίζεται σε κάθε λεπτομέρεια των λειτουργιών του θερέτρου, από τον καινοτόμο σχεδιασμό του ξενοδοχείου μέχρι το εξαιρετικό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών..

Το THE LYNX MOUNTAIN RESORT είναι ένα destination resort που δεσπόζει στην πόλη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, των Τεχνών και των φυσιολατρών, της γεύσης, του οίνου και των έξι λιμνών, στους πρόποδες της Πίνδου και έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει ανάλογα με την εποχή.Το πολυτελές θέρετρο της Φλώρινας γίνεται ορμητήριο για αμέτρητες δραστηριότητες αλλά και καταφύγιο φιλοξενίας και πολυτέλειας, με 38 ευρύχωρα δωμάτια & σουίτες, state of the art παροχές και ένα όραμα ευζωίας στην καρδιά της φύσης.

Η στρατηγική του τοποθεσία είναι αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει, καθώς η περιοχή της Φλώρινας συγκεντρώνει υψηλό ενδιαφέρον για δραστηριότητες στη φύση, λόγω των χιονοδρομικών κέντρων στην ευρύτερη περιοχή,  των πολλών λιμνών, των οινοποιείων, του πυκνού δάσους και του Κέντρου Προστασίας του Αρκτούρου, όπου προσφάτως το THE THE LYNX MOUNTAIN RESORT ανέλαβε και την πρωτοβουλία της υιοθεσίας της Μίσσι, του νεότερου Λύγκα που φυλάσσεται στο καταφύγιο.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.