Η Σκιάθος της Ρούλας Σταματοπούλου

Tips για το νησί των Σποράδων: Παραλίες, φαγητό, βράδυ

Όπως καταλάβατε όσες με ακολουθείτε αποφάσισα την πρώτη μου καλοκαιρινή απόδραση να την κάνω στην Σκιάθο. Πήγα λοιπόν, στην αγαπημένη μου κουμπάρα την Νίκη, για 5 μέρες, για να δω και το λατρεμένο βαφτιστήρι μου, Χρήστο. Γυρίσαμε, λοιπόν, για μία ακόμη φορά το  πανέμορφο νησί, τις παραλίες, τα μπαράκια και τα εστιατόρια.

Για αεροπορικά εισιτήρια στις καλύτερες τιμές μπες εδώ.

Παραλίες

Η Σκιάθος έχει πανέμορφα νερά και απίστευτες παραλίες και κάθε χρόνο είναι πιο όμορφα. Φέτος επισκέφτηκα τις εξής:

Βρωμόλιμνος: Πρόκειται για μια αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα και ήρεμα νερά. Είναι από τις πιο γνωστές και καλά οργανωμένες παραλίες του νησιού για αυτό συγκεντρώνει κυρίως νεολαία.

Τσουγκριά: Είναι μια καταπράσινη νησίδα που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου και η πρόσβαση γίνεται με καραβάκι. Για μένα αποτελεί ένα από τα must go σημεία κατά τη διαμονή στο νησί.

Για να κλείσεις ακτοπλοϊκά μπες εδώ.

Λαλάρια: Ένα πανέμορφο παρθένο μέρος, γνωστό για τα βότσαλα του. Είναι μια ακόμη παραλία όπου η πρόσβαση γίνεται με καραβάκι. Πρόκειται για μία παγκοσμίου φήμης παραλία χάρη στα ολοστρόγγυλα λευκά βότσαλα τα οποία δίνουν  στη θάλασσα αυτό το ιδιαίτερο χρώμα πισίνας. Επίσης έχει μια σπηλιά από την κορυφή της οποίας οι τολμηροί κάνουν τις βουτιές τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα ταξίδι στην Άνδρο!

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.