Οι πιο όμορφοι προορισμοί του κόσμου για τα Χριστούγεννα 

Πέρασε τα καλύτερα Χριστούγεννα σε αυτούς τους picture perfect προορισμούς

Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα εκπληκτικά; Είναι τα δώρα; Είναι ο χρόνος που περνάμε με τους δικούς μας ανθρώπους; Ή μήπως είναι εκείνες οι ημέρες εκτός δουλειάς που μας αποφορτίζουν από την ένταση της καθημερινότητας και μας χαρίζουν απλόχερα την τόσο πολύτιμη χαλάρωση που αναζητά ο εαυτός μας; Ίσως είναι και αυτό που τρώμε πολύ, όσο πολύ θέλουμε, και μετά κοιμόμαστε από τις 10 το βράδυ!

Ανεξάρτητα από το ποια είναι τα σχέδια σου για τα φετινά Χριστούγεννα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου για να αποδράσεις, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Και για αυτούς που θα απολαύσουν την ευκαιρία να πακετάρουν τις αποσκευές τους, να αφήσουν πίσω τους την πόλη και να ζήσουν το εορταστικό πνεύμα από κάπου όπου δεν θα υπάρχει η παρουσία κάποιων «μη εορταστικών» συγγενών, υπάρχουν άφθονες επιλογές. Αν το ταξίδι των χειμερινών διακοπών σας ενισχύει τη γοητεία της νοσταλγίας σας με παραδόσεις, λαμπερά φώτα και τσουχτερό αέρα, τότε η απώλεια της συνήθειας των εορτών στο σπίτι, θα σας επιβραβεύσει με τα καλύτερα Χριστούγεννα που είχατε ποτέ!

Είτε είναι οι χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ελβετία, είτε τα βραδινά ψώνια στις παγωμένες λεωφόρους του Λονδίνου, η Ευρώπη ξέρει από Χριστούγεννα. Το διάσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center στην Νέα Υόρκη είναι must, όπως και οι γεμάτες κόσμο πλατείες της μαγεμένης Βιέννης.

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός οι παρακάτω πόλεις κρύβουν πολλούς, χριστουγεννιάτικους άσσους στα μανίκια τους!

Άσπεν, Κολοράντο, ΗΠΑ

Δουβλίνο, Ιρλανδία

Εδιμβούργο, Σκοτία

Νέα Υόρκη

Ρέικιαβικ, Ισλανδία

Σάλτσμπουργκ, Αυστρία

Στρασβούργο, Γαλλία

 

Διάβασε επίσης:

Aegean Airlines: 22 προορισμοί εξωτερικού από €39

Κέρδισε ένα ταξίδι στην Ορεινή Αρκαδία

Flight Phobia: 8 τρόποι για να απαλλαγείς

 

ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ

Editor

Airplane traveller με ποικίλης ύλης καθημερινότητα, χαιρετάει τους σκύλους στον δρόμο.