Παρίσι: Οι 7 εκθέσεις του Φθινοπώρου

Please select a featured image for your post

Βρίσκεσαι στο Παρίσι; Σκοπεύεις να ταξιδέψεις σύντομα στην πόλη του φωτός; Αν ναι, τότε αυτός ο οδηγός θα σου δείξει τα καλύτερα μέρη αλλά και τις πιο hot art exhibitions που πρέπει να επισκεφτείς στο Παρίσι. Το καλύτερο; Η είσοδος είναι δωρεάν και οι ώρες επισκέψεων ευέλικτες ώστε να μπορείς να πας όποια ώρα της ημέρας θέλεις.

Lagerfeld, The Chanel Shows

Αποτέλεσμα εικόνας για Lagerfeld, The Chanel Shows exhibition paris

Έκθεση φωτογραφίας από το αποκλειστικό backstage του Simon Porcter, έμπιστου συνεργάτη του Karl Lagerfeld, όπου αποτύπωσε τα παραπάνω από 60 χρόνια avante garde fashion του

σχεδιαστή.

Μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019

Hôtel Le Royal Monceau-Raffles Paris Gallery, 41 Avenue Hoche, 75008 Paris

Paris by Marc-Antoine Coulon

Fashion sketches και seasonal illustration του  Marc-Antoine Coulon, αρθρογράφου της Vogue Paris συγγραφέα του Vogue à Colorier.

Μέχρι 16 Νοεμβρίου

Galerie du Passage — Pierre Passebon, 20/26 Galerie Véro-Dodat, 75001 Paris

The Poetry of the Image

Εκείνα τα πορτραίτα που μιλάνε στην ψυχή σου, μέσα από τον φακό του Νεουορκέζου Jefferson Hayman. Εστιάζοντας ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια ο φωτογράφος αποτυπώνει μοναδικές εικόνες τις οποίες και εκθέτει στο Παρίσι.

Μέχρι 11 Δεκεμβρίου 2019

Autrement

Από τον οίκο κοσμημάτων Chaumet αλλά και μια διαχρονικά μοντέρνα οπτική αλλά και την χρήση mixed media, παρουσιάζει μια έκθεση από σχέδια και φωτογραφίες της Julia Hetta. Σύγχρονη άποψη και διαφορετική χρήση των κοσμημάτων που θα σας εντυπωσιάσει.

Μέχρι 2 Νοεμβρίου 2019

Chaumet, 165 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris

Marcel Proust, Prix Goncourt 1919

Αυθεντικά έργα Γαλλικής παρακαταθήκης που έμεινα στα χέρια μεγάλων συλλεκτών. Μια μοναδικά παραδοσιακή Γαλλική έκθεση που αξίζει να δείτε.

Μέχρι 26 Οκτωβρίου 2019

Galerie Gallimard 30/32 Rue de l’Université, 75007 Paris

The 130th Anniversary Exhibition of the Eiffel Tower

Ένα πρόγραμμα για τους επισκέπτες που τους ξεναγεί αλλά και τους εξιστορεί την ιστορία του Πύργου του Eiffel. Η επετειακή έκθεση έχει στόχο να αναδείξει την αξία του μνημείου αλλά και να δώσει μια μοντέρνα άποψη στο κεντρικότερο σημείο του Παρισιού.

Μέχρι 24 Νοεμβρίου 2019

Champ de Mars, 5 Avenue Anatole France, 75007 Paris

Art in Resonance

Αυτό το Φθινόπωρο το trend είναι η σύγχρονη τέχνη και ο Iván Navarro παρουσιάζει την σειρά Home όπου παίζει κυριολεκτικά με την οπτική.

Μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019

Peninsula Paris 19 Avenue Kléber, 75116 Paris

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed