Το Παρίσι είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες Ευρωπαϊκές πόλεις με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. Οι επιλογές για την διαμονή σου είναι πάρα πολλές, από μοντέρνα ξενοδοχεία ή νεοκλασικά μέχρι τα πιο σύγχρονα airbnb.

Το The Hotel Trotter ανακάλυψε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία του Παρισιού που φυσικά έχουν την καλύτερα θέα!

Διάβασε παρακάτω για να βρεις μερικά από αυτά τα ξενοδοχεία και να οργανώσεις το επόμενο σου ταξίδι:

Hotel Providence – Στην καρδιά της πόλης και με θέα τα εντυπωσιακά νεοκλασικά παριζιάνικα κτίρια το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σου παρέχει γαλλικής αισθητικής διαμονή, εξαιρετικό πρωινό και one of kind διαμονή στην όμορφη πόλη.

Lutetia Hotel – Ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία στο Παρίσι για την μοναδική penthouse σουίτα του που προσφέρει μοναδική θέα σχεδόν όλου του Παρισιού! Απόλαυσε διαμονή αλλά και finest γαλλική κουζίνα.

Hotel de Vendôme – Βρίσκεται σε μια από τις πιο διάσημες πλατείες του Παρισιού και έχει θέα σχεδόν από κάθε μπαλκόνι τα γραφικά κτίρια της Γαλλίας! Από τα πιο παλιά και γνωστά ξενοδοχεία φιλοξενεί κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες οι οποίοι λατρεύουν την one of a kind θέα από το ξενοδοχείο.

Grand Hotel du Palais Royal – Από τα πιο παλιά και πιο γνωστά ξενοδοχεία της πόλης με πανοραμική θέα σχεδόν όλο το Παρίσι! Μοναδική διαμονή σε ένα από τα πιο γραφικά ξενοδοχεία της πόλης.

Διάβασε περισσότερα εδώ