Τα καλύτερα εστιατόρια για sushi στο Λονδίνο

9 επιλογές που πρέπει να σημειώσεις για το επόμενο ταξίδι σου εκεί

Η πλέον διαδεδομένη Ιαπωνική κουζίνα αλλά και το sushi έχουν ενταχθεί στην ρουτίνα του φαγητού μας και οι φανατικοί του αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Sushi Daily logo and identity, by Without | Logo Design Love

Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις λίγα αλλά καλά, ενώ στο εξωτερικό θα βρεις τα καλύτερα στις τοπικές China Town, ενώ σε πιο luxury εστιατόρια θα βρεις τις πιο ψαγμένες version με ολόφρεσκα θαλασσινά. Φυσικά το Λονδίνο ανήκει στις top πόλεις που μπορείς να βρεις εστιατόρια ειδικά για sushi με την απόλυτα παραδοσιακή κουζίνα, μέχρι comfort food και “φτηνό” sushi!

Places With The Best Views Of London (8)

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του sushi αλλά και οι συνδυασμοί με ψάρια, φύκια και ρύζι αλλά και οι αμέτρητες επιλογές σε vegan sushi, ακμάζουν και μπορείς να δοκιμάσεις ακόμα και τα πιο τρελά.

Sesame tuna tataki with wasabi and edamame

Εμείς, λοιπόν, διαβάσαμε το σχετικό κείμενο στην Vogue Travel και φτιάξαμε για σένα την τέλεια λίστα, με τα top sushi restaurants του Λονδίνου.

Uchi – 144 Clarence Road, E5 8DY

Roka – 37 Charlotte Street, W1T 1RR

Engawa – 2 Ham Yard, W1D 7DT

The Araki – 12 New Burlington Street, W1S 3BF

Sakagura – 8 Heddon Street, W1B 4BU

Umu – 14-16 Bruton Place, W1J 6LX

Ikeda – 30 Brook Street, W1K 5DJ

Dinings SW3 – Lennox Gardens Mews, SW3 2JH

Yashin Sushi – 1A Argyll Road, W8 7DB

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed