Έρευνα: Η Μελβούρνη είναι η καλύτερη πόλη να μένεις

Για 7η χρονιά κέρδισε την πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα

Αν θέλεις να βρεις την πόλη που θα σου εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, τότε θα πρέπει να ταξιδέψεις πολύ μακριά. Για την ακρίβεια, πρέπει να φτάσεις μέχρι την Αυστραλία, αφού η πόλη με τις καλύτερες προδιαγραφές είναι -και επίσημα- η Μελβούρνη.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η πόλη της Αυστραλίας αναδείχθηκε η καλύτερη πόλη στον κόσμο για να ζει κανείς, σύμφωνα με έκθεση της Economist Intelligence Unit.

Στην εν λόγω έρευνα, αξιολογούνται οι συνθήκες διαβίωσης σε 140 χώρες σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, συγκρίνοντας παράγοντες όπως η σταθερότητα, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Ο βασικός λόγος που η Μελβούρνη βγαίνει η μεγάλη νικήτρια όλα αυτα τα χρόνια; Σύμφωνα με την έκθεση, βρίσκεται τόσο ψηλά χάρις στις ισχυρές της επιδόσεις σε ό,τι αφορά την υγεία, την εκπαίδευση και τις υποδομές, αλλά και στα χαμηλά επίπεδα εγκληματικότητας.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.