Το bungalow που έμενε η Marylin Monroe ανακαινίστηκε

Δες τι προσφέρει και πόσο κοστίζει

Please select a featured image for your post

Το μεγαλύτερο και πιο γνωστό ξενοδοχείο του Hollywood, The Beverly Hills Hotel αποτελούσε για πολλά χρόνια την μόνιμη κατοικία της Marylin Monroe.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της γενικότερης ανακαίνισης του ξενοδοχείου και τιμής ένεκεν στην σταρ, το ξενοδοχείο εγκαινιάζει ένα bungalow αφιερωμένο και εμπνευσμένο από το icon της μεγάλης οθόνης.

Φωτογραφία του Bruce Davidson με την Marilyn Monroe μαζί με τους Arthur Miller, Yves Montand και Simone Signoret στο Beverly Hills Hotel, 1960

Ο πολυτελής χώρος δεν είναι απλά το it μέρος για να μείνει κανείς. Προσφέρει μια πλήρη εμπειρία διαμονής καθώς οι καλεσμένοι «εξοπλίζονται» με χαρακτηριστικά αντικείμενα της ηθοποιού όπως τα άρωμα Chanel No.5 αλλά και ολοκληρωμένη σειρά από προϊόντα μπάνιου.

Σε πάρτι του ξενοδοχείου Beverly Hills Hotel, 1953

Τέλος, το μενού περιλαμβάνει μερικά από τα αγαπημένα πιάτα, ποτά και γλυκά της Marylin Monroe όπως το prawn cocktail, τα διάσημα spaghetti DiMaggio’s με κεφτέδες, το grilled New York steak αλλά και το αγαπημένο της παγωτό.

Η τιμή ενοικίασης του bungalow κοστίζει περίπου 8,500$ τη μέρα και μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed