Η Ακρόπολη στα 7 πιο αγαπημένα Μνημεία UNESCO των διεθνών ταξιδιωτών στην Ευρώπη

Η κατάταξη βασίζεται σε πραγματικές κριτικές επισκεπτών από το TripAdvisor και σε δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αναρτήσεις στις οποίες εμφανίζεται το κάθε μνημείο

Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν και οι άνθρωποι ανυπομονούν να περάσουν και πάλι περισσότερο χρόνο έξω, o διαδικτυακός ταξιδιωτικός πράκτορας loveholidays ανέλυσε τα πιο αγαπημένα μνημεία UNESCO για να να δώσει στους ταξιδιώτες λίγη έμπνευση για τα καλύτερα ευρωπαϊκά αξιοθέατα.

Η κατάταξη βασίζεται σε πραγματικές κριτικές επισκεπτών από το TripAdvisor και σε δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αναρτήσεις στις οποίες εμφανίζεται το κάθε μνημείο. Η πόλη της Βουδαπέστης καταλαμβάνει την πρώτη θέση ως το πιο αγαπημένο μνημείο της UNESCO στην Ευρώπη ενω η Ακρόπολη βρίσκεται στην 7η θέση βάσει των TripAdvisor κριτικών και των tag στο Twitter!

Στον κόσμο υπάρχουν 1.100 Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, εκ των οποίων 503 βρίσκονται στην Ευρώπη. Η loveholidays ανέδειξε τα 30 δημοφιλέστερα στους ταξιδιώτες, και εμείς σας παρουσιάζουμε τους πρώτους 7 ανάμεσα τους και η δική μας Ακρόπολη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα.

Βουδαπέστη, Ουγγαρία- Οι όχθες του Δούναβη, η συνοικία του Κάστρου της Βούδας και η λεωφόρος Andrássy

Χανσεατική πόλη του Lübeck, Γερμανία

Πύργος του Λονδίνου, Αγγλία

Έργα του Αντόνι Γκαουντί, Ισπανία

Alhambra, Generalife & Albayzín, Γρανάδα Ισπανία

Παλάτι και κήποι του Schönbrunn, Αυστρία

Ακρόπολη, Αθήνα Ελλάδα

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed