Έρχεται το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Fashion πινελιά σε hotel εκδοχή

Μπορεί τα Χριστούγεννα να απέχουν ένα μήνα, οι στολισμοί όμως έχουνε και ξεκινήσει και ειδικά στα ξενοδοχεία που φορούν τα γιορτινά τους, έτοιμα να υποδεχθούν κόσμο.

Πολυτελή δέντρα, αμέτρητα λαμπιόνια και στολίδια κοσμούν τις κεντρικές εισόδους των μεγαλύτερων ξεοδοχειακών μονάδων στο κόσμο, με φετινό νικητή το Claridge’s hotel του Λονδίνου όπου ανακοίνωσε πως ο φετινός δημιουργός του δέντρου θα είναι ο Christian Louboutin, χρόνια επισκέπτης και λάτρης του ξενοδοχείου.

Αυτή είναι μια παράδοση που ξεκίνησε το Claridge’s το 2009 με πρωτεργάτη τον John Galliano, τότε Creative Director του οίκου Dior και την version του tropical Christmas Tree στολισμένο με παπαγάλους, λεοπαρδαλέ φτερά και λιβελούλες.

Αποτέλεσμα εικόνας για john galliano claridges hotel christmas tree 2009

Μετά την περσινή επιτυχία με τον στολισμό να έχει αναλάβει η Diane Von Furstenberg, o Christian Louboutin φέτος, δέκατη χρονιά της παράδοσης, θα δημιουργήσει ένα απόλυτα διαφορετικό και εκκεντρικό δέντρο το οποίο θα αποκαλυφθεί στο κοινό στις 21 Νοεμβρίου.

Αναμένουμε το μεγάλο reveal και για τους τυχερούς που θα είναι στο Λονδίνο θα απολαύσουν σίγουρα ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

πηγή: https://www.thehoteltrotter.com/

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.