Ζένια Σολδάτου: «Αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού. Μου είπαν να επισκεφτώ ειδικό»

«Πέρασα αρκετά δύσκολα μετά το παιχνίδι»

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, Ζένια Σολδάτου μίλησε στην κάμερα του Μεσημέρι Yes για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και για την εμπειρία της μέσα από το Power of love.

«Αν συνεχιστούν οι κρίσεις πανικού πρέπει να επισκεφτώ έναν ειδικό για να μου χορηγήσει αντικαταθλιπτικά»

«Όταν τελείωσε το παιχνίδι πέρασα δύσκολα στα προσωπικά μου. Μετά το παιχνίδι έκανα σχέση με έναν άλλον παίκτη. Ήταν ένα λάθος. Ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και αυτό έγινε» είπε η Ζένια Σολδάτου για τον Βασίλη Σαντριά.

Υπήρξε ποτέ κάτι στημένο στο Power of Love; «Δεν μας έλεγαν κάτι από την παραγωγή αλλά κάποια στιγμή μου είπε ο Βασίλης Χαλκιάς ότι από την παραγωγή του είπαν να είναι λίγο πιο αντιδραστικός και να έχει περισσότερη ένταση».

«Από την αρχή του παιχνιδιού μας έλεγαν ότι θα ανοίξουν αρκετές πόρτες για μας και θα μας βοηθήσουν η παραγωγή και το κανάλι. Καμία βοήθεια δεν ήρθε απλά ανέβηκε το μεροκάματό μας στις δουλειές που ήδη κάναμε».

Πως είναι τώρα η ζωή της;

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω video:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed