Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το πρόβλημα υγείας λόγω Τσέρνομπιλ

Ο χαμός τον γονιών της και ο ρόλος στο GNTM

H Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή “Super Κατερίνα” της Δευτέρας σε μια συνέντευξη που δεν έχει δώσει ποτέ.

Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε στο GNTM, αποκαλύπτοντας ότι η Βίκυ Καγιά την προέτρεψε να πάει στο δοκιμαστικό που γινόταν για τον ρόλο του coach. Η ίδια το έκανε, αλλά ήξερε ότι δεν ήταν καλή και έτσι πρότεινε να την δουν για τον ρόλο της art director. «Η Βίκυ μου λείπει γιατί ήταν το GNTM. Το έλεγε καιρό ότι δεν αντέχει. Όταν μου το είπαν ήταν σοκαριστικό. Κανείς από τους τρεις μας δεν είναι παρουσιαστής. Μέναμε τρεις άνθρωποι να βγάλουμε ένα πρόγραμμα prime time. Δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση μεταξύ μας» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στην οικογένεια της, η Ζενεβιέβ είπε: «Με τον σύζυγό μου αποφεύγουμε την έκθεση. Δεν του αρέσει καθόλου. Εγώ έχω την έκθεση που αντέχω, δεν χρειάζεται να την έχουμε όλοι. Τα παιδιά μου δεν βλέπουμε GNTM. Η Ροζαλία έρχεται στα γυρίσματα. Της αρέσουν πολύ. Κάποια κόνσεπτ της αρέσουν και έτσι της βάζω να δει τα επεισόδια στο Youtube. Θα την άφηνα να μπει στο GNTM. Είναι ένα μάθημα και αυτό. Έχουμε πει στα παιδιά μας ότι δεν έχουν δικαίωμα να σηκώσουν χέρι, ότι και να συμβεί. Και στους δύο τα ίδια λέμε».

Η art director του GTNM αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και που της κόστισε το 80% των μαλλιών της κάτι για το οποίο μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά. «Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πιτσιρίκι, είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ. Ήξερα ότι θεωρητικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω. Οι όζοι που είχα είχαν μεγαλώσει πολύ πριν αρχίσει η πανδημία. Είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές. Μου είπε και ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό, στο μέγεθος που είχαμε φτάσει παίζαμε με ζάρια. Υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία γιατί αυτό που λένε και οι γιατροί “όταν θα τον αφαιρέσεις αλλάζει το 70% της ζωής σου. Εγώ αυτό που έπαθα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου και το άλλο που έγινε και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Κάθε φορά αλλάζει το σώμα μου, έχω γίνει λίγο σαν μπαλόνι. Στο GNTM δεν μπορούν να με βάψουν με οτιδήποτε, θέλει ειδικά πράγματα. Σκέψου τώρα να γυρίζεις, να εργάζεσαι με πανδημία και να ξέρεις ότι το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι το χειρότερο» είπε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια της είναι ότι πιο σημαντικό έχει και μάλιστα η ίδια είπε: «Είμαι ορφανή εγώ και οι γονείς του Βασίλη είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Έχω χάσει τους γονείς μου από το 2007. Ο χαμός της μητέρας μου ήταν η αρχή του κακού. Δεν μιλάω για το παρελθόν μου γιατί ακόμη δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Σκέφτομαι τα παιδιά μου όταν δίνω συνεντεύξεις».

Δες όλη την συνέντευξη:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed