Υπέρ της Λατινοπούλου ο Φραγκολιάς: Οι δηλώσεις που έφεραν σε αμηχανία την Τσιμτσιλή

Οι δηλώσεις στον αέρα που έμειναν μετέωρες

Τα τελευταία 24ωρα μετά τις δηλώσεις της Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα, μεγάλο ήταν το κύμα συμπαράστασης προς την παρουσιάστρια. Η κατακραυγή που βίωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου δε φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο τον Κώστα Φραγκολιά.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς εκείνη την ώρα την διέκοψε λέγοντας «Ρατσιστικό γιατί;». «Ασε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μα δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς κάνοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδράσει ενοχλημένη από την τοποθέτηση του συνεργάτη της.

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο». Δες το απόσπασμα:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed