Βίκυ Καγιά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος από το GNTM

Δεν περίμενε τόσο άμεσα το Δελτίο Τύπου του σταθμού και μιλάει ανοιχτά για την απόφαση των νέων καθηκόντων της

Η Βίκυ Καγιά μίλησε, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, για το τέλος από την παρουσίαση του GNTM. Αναφέρθηκε, φυσικά, και στα νέα καθήκοντά της, στο τιμόνι του Dancing With The Stars.

«Γιατί ξαφνιαστήκατε; Συμβαίνουν αυτά. Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα. Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις».

«Έχω πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι αγάπης και επικοινωνίας για να μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα ζητάνε τη γνώμη μου. Έχουν πέσει διάφορες ιδέες στο τραπέζι, δεν ξέρω πού θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς».

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς και η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και ένα νέο μαγικό τρόπο να σε παθιάζει για να βγάζεις και άλλες πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Dancing δεν γινόταν όλα να τα κάνω εγώ οπότε μαζί κάτσαμε και αποφασίσαμε αυτή τη λύση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω το GNTM, ότι δεν αγαπάω αυτό που έχω δουλέψει τόσο πολύ».

«Δεν το γνώριζα 100%. Το μεσημέρι που ήρθα στο κανάλι και συζητούσαμε τα τελικά και υπογράψαμε είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό γιατί υπήρχαν πάρα πολλές συζητήσεις και σκέψεις για να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε. Αυτή ήταν η τελική απόφαση».

«Ξέρω ότι θα είναι στην αρχή της σεζόν το Dancing. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, πάρα πολύ ευτυχισμένη».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed