Βίκυ Καγιά: Απαντάει πρώτη φορά για Χριστοπούλου-Παπαγεωργίου

Παραδίδει μαθήματα σωστού συνεντευξιαζόμενου για άλλη μια φορά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του GNTM με αγόρια, στην πιθανότητα να δούμε άντρα στη θέση της Ηλιάνας, στη νέα εκπομπή της πρώην κριτή αλλά και στην Έλενα Χριστοπούλου και τα unfollow στο Instagram.

«Δε νομίζω να είναι αγόρι» απάντησε η Βίκυ Καγιά για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Καράβα να παίρνει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Θα ζουν σε ξεχωριστά σπίτια στο GNTM τα αγόρια με τα κορίτσια; «Λογικά θα συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι» απάντησε.

Για τη νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha, η Βίκυ Καγιά είπε: «Της εύχομαι καλή επιτυχία, να τα πάει πολύ καλά, να έχει μια ομάδα να τη στηρίζει και θα πάνε όλα τέλεια» ενώ απάντησε στη δήλωση ότι από πλευράς της Βίκυς υπήρχε κακό κλίμα, λέγοντας «Δεν ξέρω τι εννοεί γιατί από την πρώτη στιγμή που ήταν τελείως άβγαλτη, την αγκαλιάσαμε με ενθουσιασμό».

Θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; «Γιατί να μην πάω; Πολύ ευχαρίστως αν ήταν μια θεματολογία να την υποστηρίξω».

Για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου, η Βίκυ Καγιά έδωσε την ωραιότερη απάντηση: «Ήθελε να με κάνει unfollow και καλά έκανε, τι να γίνει; Εγώ την ακολουθώ ακόμα, γιατί όχι; Στην αρχή αναρωτήθηκα, μετά όμως δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη για το πως νιώθει ένας άνθρωπος. Είπα ότι δεν έχω κάποιο θέμα, της ευχήθηκα τα καλύτερα, να είναι καλά και η μία και η άλλη».

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed