Τζένη Θεωνά: «Από την εκπομπή μας δεν αποκλείεται κανείς, θα σκεφτόμουν να αλλάξω τον τίτλο της»

Η Τζένη Θεωνά απάντησε στις αιχμές του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον τίτλο της εκπομπής της, αλλά και για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της και για την εμπειρία που βιώνει.

Για την συζήτηση γύρω από το όνομα της εκπομπής «Μαμάδες» απάντησε πως, «Πολλοί με ρωτάνε για το εάν ήρθα σε δύσκολη θέση με το όνομα της εκπομπής. Δεν ήρθα καθόλου. Η εκπομπή ξεκίνησε και απευθυνόταν κυρίως στις γυναίκες γιατί ήταν «Μαμά, δες». Τώρα το τι θα δεις είναι άλλο. Είναι «Μαμά, δες» και όχι «Μαμάδες», και δεν αποκλείεται κανείς. Μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ για το εάν θα το αλλάξω. Το σκέφτηκα που κάποιος ένιωσε ότι αποκλείεται, και ένας από τους τίτλους που έχουμε σκεφτεί είναι: “Μαμά δες και εσύ μπαμπά».

Για το εάν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, η Τζένη Θεωνά ξεκαθάρισε: «Δεν θα συνεργαζόμουν και δεν θα έμπαινα σε ένα περιβάλλον που δεν θα αισθανόμουν ότι υπάρχει υγεία και σεβασμός. Όποιος και αν επιστρέψει στο θέατρο, σίγουρα δεν θα επιστρέψει το θέατρο εκεί που ήταν. Έχω βρεθεί με ανθρώπους που έχουν υπάρξει σκληροί επαγγελματικά, έχω πιεστεί και στεναχωρηθεί. Έχω αισθανθεί παραβίαση με τον τρόπο που μου έχουν μιλήσει και συμπεριφερθεί».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed