Ο Τζέιμς Καφετζής αποκαλύπτει για το Survivor: «Εκεί τρώγαμε κρυφά»

«Όποτε βλέπαμε τη βάρκα με τους παίκτες να φεύγει, ξέραμε ότι εκεί είναι μόνος του ο σεκιουριτάς»

Στο πάνελ της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής, ώστε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star και προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την περιβόητη καλύβα και τους παίκτες που έπαιρναν φαγητά από αυτή.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, η συγκεκριμένη καλύβα δεν απέχει πολύ από αυτές των παικτών, και στον κύκλο που διαγωνιζόταν ο ίδιος, οι survivors πήγαιναν εκεί για να προμηθευτούν έξτρα φαγητό. «Εγώ αυτή την καλύβα τη γνωρίζω, γιατί εμείς πηγαίναμε εκεί για να τρώμε. Ήταν γύρω στα 300 μέτρα μέσα στο δάσος. Ήταν το ρουμάνικο Survivor, αν θυμάμαι καλά, κι όποτε βλέπαμε τη βάρκα με τους παίκτες να φεύγει, ξέραμε ότι εκεί είναι μόνος του ο σεκιουριτάς» δήλωσε αρχικά.

Εξιστόρησε μάλιστα και ένα περιστατικό που ο ίδιος, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, είχαν κατευθυνθεί προς την καλύβα για να πάρουν κρυφά φαγητό, αλλά είχαν ήδη φτάσει δύο άλλοι συμπαίκτες τους. «Λέμε μια μέρα με τον Νίκο Μπάρτζη: είναι ώρα για μεσημεριανό. Βάζουμε τα αντιανεμικά, φτάνουμε στην καλύβα και πετυχαίνουμε να είναι ήδη εκεί ο Μπόγδανος με τη Χαμπέρη… και να ‘ναι ο σεκιουριτάς σε μια καρέκλα να κάθεται και να αγναντεύει τη θάλασσα. Ο Μπόγδανος από πίσω σαν τον Ροζ Πάνθηρα προσπαθούσε να μπει κρυφά» ανέφερε και συνέχισε να διηγείται.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό προσέθεσε πως: «Μου λέει ο Μπάρτζης: την πατήσαμε, μας πρόλαβαν. Του λέω: περίμενε. Σκύβω, παίρνω μία πέτρα, την πετάω στον τοίχο της καλύβας, γυρνάει ο σεκιουριτάς, βλέπει τον Μπόγδανο και τη Χαμπέρη, τους παίρνει στο κυνήγι μες στο δάσος και μπαίνουμε μετά εμείς με τον Μπάρτζη κύριοι και παίρνουμε καφέδες, τσάγια, ζάχαρες. Ήταν φαγητά του σεκιουριτά, αυτοί κάθε Κυριακή έτρωγαν μπέργκερ». Εν τέλει, κι επειδή οι παίκτες μαρτυρούσαν ο ένας τον άλλον, κατέληξαν σε μία συμφωνία: «Κάθε φορά που πηγαίναμε για φαγητό με τον Μπάρτζη μας ρουφιάνευαν. Και είχαμε μαζευτεί όλοι μαζί μια μέρα και λέμε: δεν ρουφιανεύουμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed