Τσουρός VS Γερμανού: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Τι νούμερα κατάφερε να συγκεντρώσει ο Κώστας Τσουρός απέναντι στην πάντα πρώτη Ναταλία Γερμανού

Χθες, μεσημέρι Σαββάτου, λίγο πριν τις 14:00, έκαναν πρεμιέρα τόσο ο Κώστας Τσουρός με τη νέα εκπομπή του MEGA όσο και η σταθερή αξία του Σαββατοκύριακου, Ναταλία Γερμανού. Οι πρώην συνεργάτες σε δύο εκπομπές με αρκετά κοινά που, όμως, διαφέρουν πολύ στα σημεία.

Η ενημέρωση για εκείνον είναι προτεραιότητα, κυριολεκτικά, καθώς έτσι ξεκινά την εκπομπή. Η lifestyle επικαιρότητα είναι ένας κοινός τόπος για τις δύο εκπομπές. Όμως, τι προτίμησε το κοινό, έστω για αυτή την πρώτη μέρα; Πάμε να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης και να θυμόμαστε ότι κάποιες ζώνες σαν αυτή του MEGA θέλουν «χτίσιμο».

Το «Καλύτερα δε γίνεται» σημείωσε 13% στο δυναμικό κοινό και 15,3% στο γενικό σύνολο ενώ το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» 8,1% και 9,4% αντίστοιχα. Δες παρακάτω αποσπάσματα από τις πρεμιέρες τους:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed