Τρύφωνας Σαμαράς και Super Κική για το Shopping Star και τις δηλώσεις του Λιάγκα για το Pride

«Προφανώς το έχει πει ο άνθρωπος για να σχολιαστεί κι εμείς του κάνουμε τη χάρη. Το ήξερε ότι θα σχολιαστεί. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ομοφοβικός»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Super Κική σχολιάζουν τα πρόσωπα που περνάνε audition για το Shopping Star, αλλά και τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το Pride.

«Η Ζενεβιέβ, αν είναι ο εαυτός της, θα είναι εξαιρετική στο Shopping Star. Αλλά να είναι ο εαυτός της, όχι όπως είναι τώρα που είναι γλυκούλα. Να τα ρίχνει! Εγώ ταυτίζομαι όταν τη βλέπω. Και στον Άγγελο Μπράτη πάει το Shopping Star. Την Έλενα Γαλύφα δεν την ξέρω. Η Μαίρη Συνατσάκη δεν κάνει. Βαριέμαι με την Αθηνά Οικονομάκου».

«Κάποιοι μπορεί να γίνουν γνωστοί γι’ αυτό που είναι, για το ταλέντο τους, γιατί είναι ευχάριστοι διασκεδαστές… Και κάποιοι μπορεί να γίνονται γνωστοί και να συντηρούνται έτσι με τις κακίες και τις ηλιθιότητες που πετάνε. Δεν έχουμε να απαντήσουμε κάτι. Προφανώς το έχει πει ο άνθρωπος για να σχολιαστεί κι εμείς του κάνουμε τη χάρη. Το ήξερε ότι θα σχολιαστεί. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ομοφοβικός». Δες αναλυτικά όσα είπαν:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed