Τρελή μπηχτή on air της Χρηστίδου για την Καινούργιου: «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας!»

Η παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής που έφερε μεγάλο εκνευρισμό

Ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο «Χαμογέλα και πάλι» με την αντίδραση του BO για το ρεπορτάζ στην Καινούργιου, έφερε το τηλεφώνημα του εκνευρισμένου Στέφανου Κωνσταντινίδη. Ο δημοσιογράφος ζήτησε από την εκπομπή να ανακαλέσει και τότε πήρε τον λόγο η Σίσσυ Χρηστίδου. «Στην Καινούργιου το super ήταν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”» απάντησε με ειρωνικό ύφος.

«Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μην μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ τίποτα τέτοιο για τον Bo, είπα ότι είναι φίλη του. Δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι είναι ερωτευμένος. Είπα ότι είναι φίλη του, δείτε ακριβώς τι είπα. Η λέξη φίλη είναι φίλη, εγώ αυτό είπα», δήλωσε στο MEGA ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Ο Bo γιατί θύμωσε;», τον ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να απαντά «σας ευχαριστώ πολύ. Πήρα μόνο να σας πω ότι εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό». Το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη «δείτε το σούπερ της εκπομπής» προκάλεσε την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία με τη σειρά της σχολίασε «διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας!». Δες όσα έγιναν on air, στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed