Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης που υποδύονται τη Μυρτάλη και τον Αλέξη αντίστοιχα στη σειρά Η Γη της Ελιάς μιλούν στο Πάμε Δανάη για τον απαγορευμένο έρωτα των ηρώων τους και το ερωτικό τρίγωνο που θα δημιουργηθεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Ανατροπές και πολύ μυστήριο αναμένεται να δούμε στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης αλλά και πετυχημένης σειράς: «Το αναπάντεχο φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης θα οδηγήσει σε μια σχέση» αποκαλύπτει η Αφροδίτη Λιάντου.

Η ίδια μάλιστα λέει πως η Μυρτάλη γνώριζε από την αρχή το πρόβλημα του Αλέξη, ωστόσο δεν μπορεί να το δεχτεί, ωστόσο του έχει δοθεί ήδη η ελπίδα της επανένωσης. «Η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τη δίκη της Αθηνάς. Θα γίνει γενικά χαμός» συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης. Όπως λένε οι πρωταγωνιστές η σχέση τους ολοκληρώνεται στη νέα σεζόν και όσο το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά τόσο περισσότερα είναι τα προβλήματα: «Ο Χρήστος μας πιάνει στα πράσα. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι πολύ περίεργο που η Μυρτάλη λυγίζει και ερωτεύεται τον Αλέξη».

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης λέει πως ο ήρωάς του είναι πολύ ερωτευμένος με την Μυρτάλη και πλέον είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει. Για τη σχέση των δύο ηρώων μαθαίνει πρώτη η Μαρίνα η οποία έρχεται σε σύγκρουση με την Μυρτάλη.

Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν και για την ζωή τους εκτός γυρισμάτων: «Το καλοκαίρι περάσαμε πολύ ωραία». Δηλώνουν τυχεροί για το γεγονός συνεργασίας τους με μεγάλα ονόματα και άτομα της ηλικίας τους. «Το παρεΐστικο κλίμα κάνει τα πάντα θετικά» λέει χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια. Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι και εκτός της σειράς, απαντάνε πως γελάνε με αυτά και αναφέρουν πως έχουν χημεία μεταξύ τους. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.