«Η Γη της Ελιάς»: Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για τις εξελίξεις και για τον ρόλο της ως Αθηνά Νομικού

«Δεν έχουμε επαφές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο τελευταία αλλά μας συνδέει μια σχέση μέσω του Τόλη»

Για το κεφάλαιο πίστη και για το εάν μίλησε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την θάνατο της μητέρας του η Άντζελα Γκερέκου είπε: «δεν έχουμε επαφές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο τελευταία,  γιατί δουλεύουμε σε διαφορετικές σκηνές στη «Γη της Ελιάς». Μας συνδέει μια όμορφη σχέσης μέσω του Τόλη. Τον λάτρευε και τον λατρεύει. Ο Γιώργος είναι και συνδεδεμένος με τη θρησκεία και το έβλεπε αυτό ο Τόλης. Πίστευε ότι η πίστη του τον βοηθούσε να ανέβει. Ο Γιώργος ερχόταν πολύ συχνά στο καμαρίνι του για να του εκδηλώσει την αγάπη του, και ο Τόλης το δεχόταν με πολλή αγάπη. Του έλεγε να μην αλλάξει, έτσι τον γνώρισα και εγώ και η κόρη μου και έτσι έγινε οικογενειακός φίλος. Στην χαρά του ένιωσα την ανάγκη να είμαι εκεί. για την μητέρα του ήξερα ότι είχε μία περιπέτεια η μητέρας του και εν ήταν καλά τα πράγματα. Του εύχομαι να είναι ευτυχισμένες με την σύζυγό του και να φτιάξουν ωραία πράγματα. Όλοι έχουμε βιώσει απώλειες που μας έχουν στιγματίσει αλλά οφείλουμε να προχωράμε».

«Πάντα κάνω όνειρα. Ζω μέσα από τη διαδικασία του να οραματίζομαι, έτσι ασκώ και την πολιτική. Οδηγούμαι από το που με πάει η ψυχή μου και οι ανάγκες της. Κάναμε τα «Νέα Θεσμοφόρια» σε συνεργασία με την περιφέρεια αττικής, και συνδέσαμε τον τουρισμό, την οικονομία, τον πολιτισμό και την ελληνική διατροφή. Αυτό είναι η Ελλάδα μας», κατέληξε η Άντζελα Γκερέκου.

Spoiler για την «Γη της Ελιάς»
Τέλος έδωσε μια  «γεύση» για τον ρόλο της ως Αθήνα Νομικού στη «Γη της Ελιάς».

«Θα έρθουν δύσκολες στιγμές για την Αθηνά στη σχέση της με τον Ισίδωρο με κάποιο τρίτο πρόσωπο», αποκάλυψε.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed