«Η Γη της Ελιάς»: Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης στην Ελένη Μενεγάκη

Μίλησαν για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο, την πρεμιέρα και έδωσαν spoilers

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης βρέθηκαν καλεσμένοι στην «Ελένη» και μίλησαν για τους ρόλους τους στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς», αλλά και για τις ανατροπές που θα έρθουν στον δεύτερο κύκλο.

Οι τηλεοπτικοί «Αλέξης» και «Μυρτάλη» από τη «Γη της Ελιάς, Αλέξανδρος Σκουρλέτης και Αφροδίτη Λιάντου, μίλησαν για τον «σκοτεινό έρωτά» τους στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, καθώς και για την ιδιαίτερη ιστορία αγάπης τους.

«Εγώ άρχισα να βλέπω όνειρα, ότι φιλιόμαστε, οπότε μπήκε στο υποσυνείδητό μου και ένας τρόπος που η «Μυρτάλη» δικαιολογεί τον τρόπο που μάλλον αρχίζει και ερωτεύεται τον «Αλέξη», είναι γιατί νιώθει ότι την αγαπάει γι’ αυτό που είναι, ενώ θεωρεί ότι οι υπόλοιποι την εκμεταλλεύονται με έναν τρόπο, για παράδειγμα για τα χρήματά της», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου για το πώς άρχισε να «ερωτευέται» τον «Αλέξη».

Για το πώς πιστεύουν ότι θα κυλήσει η σχέση τους στη σειρά και για το εάν ο κόσμος θα ήθελε να δει την «Μυρτάλη» και τον «Αλέξη» ζευγάρι, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, δήλωσε πως «Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της σεζόν υπάρχει αυτό το πράγμα με την «Μυρτάλη» και τον «Αλέξη», τώρα που έχει εκδηλωθεί και από την πλευρά της Μυρτάλης, έχει αρχίσει και έχει άλλο ένα «χαρτί» στο μανίκι του ο Αλέξης. Ξέρει και του έχει δοθεί ελπίδα ότι μπορεί κάτι να συμβεί. Τώρα ο κόσμος διχάζεται, δεν ξέρω εάν σίγουρος».

Η Αφροδίτη Λιάντου τοποθετήθηκε για την «αλλαγή» του χαρακτήρα του ρόλου της.

«Στα σχόλια στα social media θέλουν να μας δουν μαζί, ακούμε και αρνητικά, αλλά είναι πιο πολλά τα θετικά», σχολίασε.

«Έχω φτάσει στο άλλο άκρο, όσον αφορά στον ρόλο μου. Η “Μυρτάλη” άλλαξε γιατί συνέβησαν πολλά πράγματα, όπως ο θάνατος του “Νικήτα”, ότι την πρόδωσε η οικογένειά της, και ότι έχασε τα πάντα και ότι την κυνηγούσαν να την σκοτώσουν. Πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, που την έκαναν να μην εμπιστεύεται κανέναν πέραν από τον εαυτό της. Οπότε είναι λογικό να γίνει πιο σκληρή και πιο απόμακρη, και «καβαλάει και το καλάμι» που βγάζει πολλά χρήματα, και με κάποιον τρόπο, όλο αυτό δικαιολογείται το γεγονός ότι ερωτεύεται αυτόν που ουσιαστικά την απήγαγε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Χάνει την ισορροπία η Μυρτάλη, δεν ξέρει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος οπότε θεωρεί ότι αυτό που της βγάζει ο Αλέξης είναι αγάπη. Θεωρεί ότι όλο αυτό είναι η αγάπη του για εκείνη».

«Επειδή αυτό είναι απαγορευμένο, την ελκύει με κάποιον τρόπο», είπε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Τι θα δούμε στην «Γη της Ελιάς»
Για τις εξελίξεις της νέας σεζόν μίλησαν οι δύο πρωταγωνιστές.

«Η σεζόν θα ξεκινήσει με τον γάμο της “Μαρίνας” και του “Μάνου”, όπου θα είναι κουμπάρα η “Μυρτάλη”. Δεν θα είναι η Μαρίνα σύμφωνη με την “σχέση” μου με τη Μυρτάλη», επεσήμανε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

«Με την Μαρίνα έχω προς το παρόν πολύ καλές σχέσεις, στο μέλλον δεν θα έχω. Η Μαρίνα το μαθαίνει γιατί είναι η μόνη που γνωρίζει για την απαγωγή και πρέπει κάπου να το πω. Με κάνει πέρα όταν το μαθαίνει, θεωρεί ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου, έχουμε πολλούς τσακωμούς, και με έναν τρόπο απομακρύνεται. Και εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει, οπότε ούτε σε εκείνη μπορώ να το εξηγήσω», αποκάλυψε η τηλεοπτική «Μυρτάλη», Αφροδίτη Λιάντου μιλώντας στην «Ελένη».

Για την σχέση του Αλέξη και της Μυρτάλης, η Αφροδίτη Λιάντου έδωσε…spoiler και είπε: «θα έχουμε συνεχώς αυτή την πάλη, μία θα είμαστε μαζί και μία όχι. Εγώ έχω και σχέση στην σειρά, η οποία θα μας πιάσει στα πράσα και με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το πώς θα μας ανακαλύψει η σχέση μου στη σειρά».

Τι περιμένουμε να δούμε στην «Γη της Ελιάς»;

«Θα γίνει το δικαστήριο για την Αθηνά και αυτό θα έχει ενδιαφέρον, γιατί είναι ένας δικαστής που θα θέλει να την βάλει στη φυλακή, γιατί είναι μαζί και η αδερφή του “Δημήτρη”, που θέλει να πάρει εκδίκηση με κάποιον τρόπο μαζί με τον δικηγόρο της» επεσήμανε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

«Νομίζω ότι η Αντιγόνη η γιατρός, στον ρόλο της θα γίνουν πολλά πράγματα, και θα είναι και δύσκολο για την Μαρίνα την φίλη μου. Γενικά θα έχει πολλές αναποδιές», ανέφερε η Αφροδίτη Λιάντου.

«Έχει πολύ μυστήριο η σειρά και πολλές ανατροπές», είπε καταλήγοντας ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στην «Ελένη».

  

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed