Η τηλεθέαση της Δευτέρας: Πολλές πρεμιέρες, πολλές σειρές αλλά τι είδαν όλοι;

Φάρμα, Μάγισσα, Σασμός, Παράδεισος των Κυριών απέναντι σε Έρωτα Φυγά, Γη της Ελιάς και Πανθέους – Πως διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης

Χθες βράδυ Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, είχαμε νέες πρεμιέρες στο τηλεοπτικό τοπίο. Σειρές από τις περασμένες σεζόν επέστρεψαν ενώ νεότερες μάς συστήθηκαν. Απομένουν λίγες ακόμα πρεμιέρες στον ΑΝΤ1 για να ολοκληρωθεί το παζλ. Πώς διαμορφώθηκε, όμως, η χθεσινή πρώτη μάχη στους πίνακες τηλεθέασης;

Η μάχη για τα βραδινά προγράμματα ξεκίνησε από τις 20:00, όπου «Έρωτας Φυγάς» και «Παράδεισος των Κυριών» βρέθηκαν πρώτη φορά αντίπαλοι. Η σειρά του OPEN σημείωσε 7,1% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο γενικό σύνολο ενώ στον Alpha είδαν τα νούμερα να φτάνουν σε 17,2% και 16,5% αντίστοιχα.

Στις 21:00 είχαμε τις μεγαλύτερες μάχες. Πρεμιέρα έκανε η πολυαναμενόμενη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 με ποσοστά 17,4% στο δυναμικό κοινό και 14,6% στο γενικό. Στο Star είχαν πρεμιέρα για τη «Φάρμα» που κατάφερε 15,3% στο δυναμικό και 14,4% στο γενικό. Η «Γη της Ελιάς» σημείωσε 12,6% στο δυναμικό και 19,4% στο γενικό, ενώ οι «Πανθέοι» 3,1% και 3,9% αντίστοιχα. Πρεμιέρα, όμως, και για τον Σασμό που χτύπησε 18,8% στο δυναμικό και 20,4% στο γενικό σύνολο. Στην ΕΡΤ, η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» συγκέντρωσε 2,8% στο δυναμικό και 2,6% στο γενικό ενώ η «Παραλία» αμέσως μετά 8,5% και 8,1% αντίστοιχα.

Είναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά τα νούμερα δείχνουν την ανυπομονησία, αν μη τι άλλο, του κόσμου για συγκεκριμένες παραγωγές όπως η συνέχεια του Σασμού αλλά και η πολυαναμενόμενη «Μάγισσα». Απ’την άλλη, η «Φάρμα» είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που κατάφερε να κερδίσει ποσοστά καθώς η διάρκειά της ήταν 3ωρη και ανέβασε τον μέσο όρο με τα νούμερα της τελευταίας μιας ώρας και κάτι που ήταν ιδιαίτερα ψηλά.

Δες αποσπάσματα από τις χθεσινές πρεμιέρες:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed