Τηλεοπτικό ρεπορτάζ: Η πρόταση στη Μαγγίρα για να πάρει τη θέση της η Τσολάκη

Το OPEN αλλάζει, ο Κοκλώνης μπαίνει απέναντι απ’την Καινούργιου και κάποιες προτάσεις γίνονται μόνο για τυπικούς λόγους -ενώ στο μυαλό των υπευθύνων έχει κλείσει το επικρατέστερο σενάριο

Είναι αυτός ο μήνας που όλα μπορούν να αλλάξουν στην ελληνική τηλεόραση. Ο Ιούνιος θεωρείται κρίσιμος μήνας για τις αποφάσεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν για διάφορους λόγους.

Ανακοίνωση των νέων προγραμμάτων: Οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνήθως ανακοινώνουν το πρόγραμμα της νέας σεζόν κατά τον Ιούνιο. Αυτό σημαίνει ότι παρουσιάζουν τις νέες σειρές, εκπομπές και άλλα προγράμματα που θα προβληθούν τους επόμενους μήνες. Ο Ιούνιος είναι ένας στρατηγικά σημαντικός μήνας για τους τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς προσπαθούν να προσελκύσουν τους τηλεθεατές και τους διαφημιστές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Προετοιμασία των παραγωγών: Οι παραγωγοί τηλεοπτικών προγραμμάτων χρειάζονται επαρκή χρόνο για να ετοιμάσουν τα προγράμματα της νέας σεζόν. Ο Ιούνιος παρέχει αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των σεναρίων, των γυρισμάτων και της μεταπαραγωγής των επεισοδίων, προτού τα προγράμματα κυκλοφορήσουν στο κοινό.

Συνολικά, ο Ιούνιος είναι κρίσιμος μήνας για τις αποφάσεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν, καθώς επιτρέπει στους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν τα νέα τους προγράμματα, να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και να προετοιμάσουν την παραγωγή των επεισοδίων για την επερχόμενη σεζόν.

Αυτά είναι τα δεδομένα, πάμε τώρα να δούμε τι συμβαίνει με το OPEN όμως.

Αφού άλλαξε στελέχη, ο Λάτσιος έφυγε και ο Κοκλώνης ήρθε, οι μηχανές είναι στο φουλ για τα νέα προγράμματα. Όχι μόνο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή από Σεπτέμβρη αλλά και για όσα έρχονται αυτό το καλοκαίρι στο κανάλι. Ναι, το OPEN θα βγάλει και καλοκαιρινό πρόγραμμα, μια κίνηση που του αποφέρει σταθερά έσοδα τα τελευταία χρόνια. Τι γίνεται, όμως, τη νέα σεζόν που θα βρεθεί ο Κοκλώνης να ανταγωνίζεται την Καινούργιου;

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να ξεχώρισε με την παρουσία της στην πρωινή ζώνη αλλά η εταιρεία του Κοκλώνη φαίνεται πως θέλει να μπει πιο δυναμικά στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης την επόμενη σεζόν. Έτσι, οι συζητήσεις στρέφονται περισσότερο στην Ελένη Τσολάκη που μπορεί (και κυρίως θέλει) να υποστηρίξει πιο gossip σκαλέτα εκπομπής και μπορεί να γίνει edgy, στα πρότυπα της υπερεπιτυχημένης Super Katerina.

Έτσι, πρόταση στη Μπέττυ Μαγγίρα θα γίνει για να μην πάει τελικά στον ΑΝΤ1 αλλά οι λόγοι δε θα ‘ναι γιατί «δε ζουν χωρίς εκείνη ούτε λεπτό». Περισσότερο ηθικοί λόγοι αντιπρότασης και για να μην την προσβάλουν αφήνοντάς τη χωρίς αντιπρόταση. «Αγάπη μου, της μοίρας ήταν γραφτό» να φύγεις, Μπέττυ, και να συνεχίσεις στον ANT1 το μπριόζικο πρωινό που έχει ξεχωρίσει. Έτσι, αφού δεδομένα θα απορρίψει η Μαγγίρα την αντιπρόταση, ένα κενό θα δημιουργηθεί στην πρωινή καθημερινή ζώνη του OPEN και εκεί θα στεφθεί βασίλισσα η Ελένη Τσολάκη. Σύμμαχός της, ο Νίκος Κοκλώνης και η εταιρεία του που θα έχουν την επιμέλεια των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Δες πώς το σχολίασε όλο αυτό η Καινούργιου:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed